Bookmarks

    Στην τελική ευθεία μπήκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» και ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης σχεδιάζει τα πλάνα του, για την 11άδα που θα ξεκινήσει το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (26/4) κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Μία αναμέτρηση η οποία όντως χαρακτηρίζεται «φωτιά» με το πάθος για τη νίκη από όλους όσους βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. πολύ περισσότερο των ποδοσφαιριστών, στην κυριολεξία να «ξεχειλίζει». Άλλωστε όλοι γνωρίσουν ότι ο Α.Ο.Κ. με νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό θα πραγματοποιήσει το σημαντικότερο και το μεγαλύτερο βήμα για την μεγάλη άνοδο στην FootballLeague.

     

    Προληπτικά ο Κανούλας

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία των παικτών της Καβάλας συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (23/4) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία προπόνηση στην οποία δεν έλαβε μέρος ο επιθετικός Θανάσης Κανούλας, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο σημείο που είχε τραυματιστεί και για τον λόγο αυτό ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης, θεώρησε σκόπιμο κυρίως για προληπτικούς λόγους να τον ξεπεράσει. Την ίδια ώρα να αναφέρουμε ότι ο Θανάσης Κανούλας ναι μεν θα είναι στην αποστολή των «Αργοναυτών» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι βασικός. Πέραν του συγκεκριμένου προβλήματος και μάλιστα της τελευταίας στιγμής, ο Κώστας Ανυφαντάκης δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» από τις απουσίες των Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη και Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Ο πρώτος ναι μεν συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά δεν είναι πανέτοιμος μετά τον τελευταίο τραυματισμό που είχε, ενώ ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος, συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. ολοκληρώνεται ουσιαστικά την Παρασκευή (24/4) το απόγευμα με την προγραμματισμένη προπόνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Κώστας Ανυφαντάκης θα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των πλάνων του και θα καταλήξει στους 11 οι οποίοι θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Κυριακή (26/4) στις 5 το απόγευμα, το σπουδαίο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό.

    Βραβεύσεις πριν από τον αγώνα

    Να σημειώσουμε ότι πριν από τον μεγάλο αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Πανσερραϊκό, η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη θα πραγματοποιήσουν βραβεύσεις. Ειδικότερα τιμητικές πλακέτες θα απονεμηθούν, στον Αστυνομικό Διευθυντή νομού Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδη για την προσφορά του στην ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος, στην ομάδα μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την μεγάλη άνοδο της στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της χώρας μας καθώς και στην ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Α.Ο. Καβάλα, για την κατάκτηση του τίτλου στο αντίστοιχο Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ.

    Comments are closed.