Bookmarks

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. από σήμερα Τετάρτη (4/3) μετά το ρεπό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (8/3) στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό με τον Α.Ο.Κ. να θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η αναγκαιότητα για την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο εφησυχασμού εντός των αποδυτηρίων της ομάδας με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε διαρκεί επαγρύπνηση για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

     

    Κανονικά ο Κοσμίδης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η είδηση είναι ότι ο ποδοσφαιριστής Δημοσθένης Κοσμίδης ο οποίος λόγω του τραυματισμού του απουσίασε για περισσότερο από ένα μήνα από τις δραστηριότητες της ομάδας, από σήμερα Τετάρτη (4/3) έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Δημοσθένης Κοσμίδης προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού. Έτσι με βάση όλα τα παραπάνω ένα και μοναδικό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Ανυφαντάκης για τον παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ακούει στο όνομα του Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος συμπλήρωσε όπως είναι γνωστό επτά (7) κίτρινες κάρτες και τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στην «μάχη» της Αλεξανδρούπολης. Από εκεί και πέρα ο προπονητής της ΚαβάλαςΚώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και αυτό γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν προσβληθεί από ίωση έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

     

    Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη

     

    Δηλώσεις έκανε ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα και στις οποίες μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

     – «Με τον Φιλώτα πήραμε μια δύσκολη νίκη, με μια ομάδα η οποία σχεδόν έχει σωθεί και η οποία έπαιξε χωρίς άγχος.  Εμείς από την πλευρά μας είχαμε απουσίες, αλλά βάσει ευκαιριών έπρεπε να νικήσουμε πιο εύκολα. Τώρα θέλουμε το διπλό στην Αλεξανδρούπολη και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Ο Εθνικός δείχνει αποδυναμωμένος, σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Πρέπει να μην έχουμε απώλειες μέχρι τα δυο ντέρμπι ανόδου, με Πανσερραϊκό και Άρη. Και οι ισοπαλίες είναι… ήττες για εμάς σε αυτή την καμπή! Βαθμολογικά αυτή τη στιγμή ο Πανσερραϊκός δείχνει να έχει αβαντάζ, αλλά εμείς δε νομίζω να «γκελάρουμε» κάπου, κάτι που θεωρώ πιθανό να κάνουν οι δυο ανταγωνιστές μας».

     

    Για να καταλήξει ο έμπειρος χαφ των «Αργοναυτών» Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης:

    – «Το μυστικό μας είναι το οικογενειακό κλίμα και είναι καλό που συγκριτικά η πλειοψηφία μας υπολογίζει λιγότερο από τις δυο άλλες ομάδες. Αυτό μας ευνοεί, έχουμε λιγότερη πίεση. Θα περιορίσουμε τα λάθη και όσα κάνουμε ελπίζουμε να μην κοστίσουν. Επίσης, πρέπει να επισημάνω ότι έχω εικόνα από γεμάτο «Ανθή Καραγιάννη» σε υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να είναι μόνιμο γεμάτο το γήπεδο και όχι μόνο αυτό που έγινε με τον Άρη Θεσσαλονίκης».


    Mε κόσμος στο πλευρό του

     

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ιδιαίτερα έντονη είναι η κινητοποίηση που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι όπως όλα δείχνουνε αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης. Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι δωρεάν εκδρομές που διοργανώνουν, τόσο ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

    Comments are closed.