Bookmarks

    Μετά την άνετη επικράτησή του το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (25/3), στο Φωτολίβος Δράμας σε βάρος του τοπικού Άρη με σκορ (1-3) για την πρεμιέρα της β’ φάσης του 42ου κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ο Νέστος Χρυσούπολης, την ερχόμενη Τετάρτη (1/4) θα ταξιδέψει στο γειτονικό νομό της Ξάνθης για αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό, Ηρακλή Νέου Ζυγού. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Φελώνης, θα ξεκινήσει στις 4 και μισή το απόγευμα και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι βασικός στόχος για το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη είναι η νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα γίνεται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο να σημειώσουμε ότι γίνονται γνωστές και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1) Οι ποδοσφαιριστές των μικτών μας ομάδων να ειδοποιηθούν από τα σωματεία τους, ότι έχουν έρθει τα δικαιολογητικά των απουσιών τους και μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία της Ένωσης.

    2) Ο κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Καβάλας ταξιδεύει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 στην Ξάνθη όπου στις 4:30 μ.μ. αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Φελώνης τον κυπελλούχο Ε.Π.Σ. Ξάνθης, Ηρακλή Νέου Ζυγού.

    3) Όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος από την Κυριακή 29-3-2015 έως και την Κυριακή 26-4-2015 που έχει εκδοθεί το αναλυτικό πρόγραμμα θα αρχίζουν κατά [30] λεπτά αργότερα από την προγραμματισθείσα.

    4) Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Φρίξος Ελευθερούπολης-Φίλιππος Χρυσοκάστρου δεν θα διεξαχθεί με υπαιτιότητα του σωματείου Φρίξος Ελευθερούπολης.

    5) Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αίας Παναγίας-Αετός Ερατεινού θα αρχίσει στις 11:30.

    6) Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αναγέννηση Λιμεναρίων-Δόξα Θεολόγου θα αρχίσει στις 3:00 μμ.

    7) Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κεραυνός Καλλιράχης-Πανιώνιος Ξεριά θα αρχίσει στις 3:30 μμ.

    8) Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Φρίξος Πλατανότοπου-Μ.Α. Φιλίππων θα διεξαχθεί το Σάββατο 28-3-2015 αντί Κυριακής 29-3-2015 που αρχικά είχε ορισθεί.

    9) Ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας Ατρόμητος Λεκάνης-Ποσειδώνας Καβάλας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1-4-2015 και ώρα 5:30 μμ.

    10. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Πανίδης Ν., Εθνικός Ν. Καρυάς, 1 αγωνιστική

    GegaA., Άρης Ζυγού, 1 αγωνιστική

    Συγγιρίδης Α., Δόξα Λυδίας, 1 αγωνιστική

    Αγγελίδης Ι., Δόξα Θεολόγου, 1 αγωνιστική

    Μαλαματάς Ι.(Προπονητής) Εθνικός Ν. Καρυάς, έγγραφη επίπληξη και [30] ευρώ χρηματικό πρόστιμο με αναστολή.

    Μπαρμπούδης Ι.(Παράγοντας) Εθνικός Ν. Καρυάς, [30] ευρώ χρηματικό πρόστιμο με αναστολή.

    Comments are closed.