Bookmarks

    Xωρίς τον Νίκο Κατσαρέ, αφού ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος και φυσικά δεν αγωνίστηκε καθόλου και με τον Μπόγιαν Κρστέφσκι να αισθάνεται ενόχληση από πόνο στο πόδι του, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης (4/3) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον ΚΑΟ Δράμας με σκορ (66-65) στην φιλική «ρεβάνς» του αγώνα που είχε προηγηθεί μέσα στη Δράμα.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα έδειξε πανέτοιμο ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο (7/3) στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τον Φίλιππο Βέροιας. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον ΚΑΟ Δράμας πάρα πολύ καλός ήταν ο Σωτήρης Καραποστόλου, που πέτυχε 15 πόντους με 3 τρίποντα, τον ακολούθησαν ο Τότσιος 11(1) ο Χαρισμίδης με 10 και ο Καλαμπάκας με 9 πόντους και ένα τρίποντο.

     

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 25-14, 34-29 (ημίχρονο), 47-48, 66-65.

     

    Για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα αγωνίστηκαν οι: Καράμπουλας 5, Τότσιος 11(1), Καλαμπάκας 9(1), Καραποστόλου 15(3), Αγγελακόπουλος 5(1), Παπαρέγκας, Γκέλιο, Χαρισμίδης 11, Βελισσαρίου, Καλαιντζίδης 7(1).

     

    Για το παιχνίδι του Σαββάτου (7/3) στις 17.00 με το Φίλιππο Βέροιας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας καλεί όλους τους φιλάθλους να γεμίσουν το «Κάστρο» της Καλαμίτσας για να συνεχιστεί η πορεία προς την Α1!

    Comments are closed.