Bookmarks

    Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και με τον κόσμο το πλευρό της, η Ένωση Καλαθοσφαίριση Καβάλας υποδέχεται το Σάββατο (14/3) στο κλειστό γύμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Εθνικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο για το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα το οποίο θέλει πάση θυσία την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την επόμενη αγωνιστική στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Αρκαδικό.

     

    Οι δηλώσεις τουΤάσου Χαρισμίδη

    Για όλους και για όλα μίλησε αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, «Kavala.bc», o Tάσος Χαρισμίδης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε περίπτωση… χαλάρωσης από όλους. Αναλυτικά ο Τάσος Χαρισμίδης δήλωσε μεταξύ των άλλων και τα εξής:

     

    – Διανύουμε ίσως την πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, τι χρειάζεται από εδώ και πέρα στην ομάδα για να κόψει πρώτη το νήμα;

    – «Καταρχάς με τρελαίνει να ακούω από πολλούς ότι «βγήκαμε κατηγορία»! Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι πιστεύουν πως έχει κριθεί η πρώτη θέση, ή η άνοδος. Τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί. Η Α2, που τη ξέρω πολύ καλά, είναι μία περίεργη κατηγορία και η επιτυχία από την αποτυχία βρίσκονται πολύ κοντά η μία από την άλλη. Κάλλιστα κάνεις μία-δύο ήττες και μετά σε παίρνει η κατηφόρα. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου να γίνουμε η αρνητική έκπληξη όλων των εποχών στην Α2! Χαζοί δεν ήμαστε, ξέρουμε που βρισκόμαστε και ποιοι ήμαστε, αλλά καλό θα είναι να πέσουν οι τόνοι…»

     

    – Μάλιστα το Σάββατο παίζετε με μία ομάδα της δυναμικότητας του Εθνικού. Ποιες είναι οι δυσκολίες του παιχνιδιού αυτού;

    – Σας θυμίζω πως ο Εθνικός είναι από τις ομάδες που μας έχουν κερδίσει. Άλλα έχουμε έναν ακόμη λόγο να θέλουμε να πάρουμε μία άτυπη ρεβάνς αν θέλετε, σε ένα μάτς που χάσαμε στην τελευταία φάση. Είναι από τις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο, όμως, κακά τα ψέματα, όλα πάνε περίπατο σε ένα μάτς, εάν δεν το θέλεις πάρα πολύ. Στο πάθος και στο «θέλω» πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι. Σε κάποια χρονικά σημεία όπου οι παίκτες πρέπει να δείχνουν πόσο πολύ το θέλουν και να είστε σίγουροι το θέλουμε αυτό το μάτς».

     

    – Άρα το… Κάστρο της Καλαμίτσας πρέπει να παραμείνει αήττητο μέχρι τέλους;

    – «Εννοείται! Ειδικά σε αυτό το ντέρμπι θέλουμε να παίζουμε με… 6ο παίκτη! Ο κόσμος μας είναι συγκλονιστικός και το θέλουμε στο πλάι μας σε αυτό το παιχνίδι, ειδικά σε αυτό. Να γεμίσει τις κερκίδες και να μας δώσει φτερά. Και εμείς φυσικά χαιρόμαστε να τους κάνουμε χαρούμενες και στο τέλος να γευτούν τη χαρά που πέρυσι δεν πήραν».

     

    A2 – Η ερχόμενη 19η αγωνιστική

     Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας περιλαμβάνει τα εξής ζευγάρια:

    ΟΦΗ-Ηρακλής Θ.

    Ερμής Λαγκαδά-Παγκράτι

    Αετός-Ψυχικό

    Λαύριο-Λειβαδιά

    Φίλιππος Βέροιας-Δόξα Λευκάδας

    Ηλυσιακός-Αρκαδικός 0-20

    Ένωση Καβάλας-Εθνικός

     

    Η βαθμολογία17η αγωνιστική

    1. Ένωση Καβάλας (16-2) 34

    2. Αρκαδικός (13-5) 31

    3. Λαύριο (13-5) 23

    4. Ψυχικό (11-7) 29

    5. Δόξα Λευκάδας (11-7) 29

    6. Εθνικός (11-7) 29

    7. Λιβαδειά (10-8) 28

    8. Παγκράτι (9-9) 27

    9. ΟΦΗ (8-10) 26

    10. Φίλιππος Βέροιας (7-11) 25

    11. Αετός (7-11) 25

    12. Ηρακλής Θ. (6-12) 24

    13. Ερμής Λαγκαδά (4-14) 22

    14. Ηλυσιακός (0-0 ) 0

     

    Comments are closed.