Bookmarks

    Συγκρατημένη αισιοδοξία και δικαιολογημένα μάλιστα επικρατεί στον Α.Ο.Κ. μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη σε βάρος του Καμπανιακού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με σκορ (2-1). Οι «Αργοναύτες» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, διατήρησε την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον στρέφει ενδιαφέρον και προσοχή στην εκτός έδρας αναμέτρηση  για την 24η αγωνιστική, στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

     

      Ικανοποίηση και κοιτάει μπροστά

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής των «Αργοναυτών», Κώστας Ανυφαντάκης δικαιολογημένα είναι ικανοποιημένος όχι μόνο από την νίκη σε βάρος ενός δυνατού αντίπαλου όπως ήταν ο Καμπανιακός, πολύ περισσότερο δε από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου αγώνα. Ναι μεν ήταν όντως μία δύσκολη νίκη αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Καβάλας απέδειξαν ότι πολύ γρήγορα ξεπέρασαν στο ψυχολογικό τομέα την ανέλπιστη ισοπαλία μέσα στην Αλεξανδρούπολη.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο Κρητικός προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Καμπανιακό, υποστήριξε ότι πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι, μέσα στους Αμπελόκηπους.

     

    Μάλιστα ο ίδιος χαρακτηριστικά στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ακούστηκε να λέει τα εξής:

     

    «Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι αποδεικνύεται περίτρανα κάθε αγωνιστική, ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για μας. Ο Καμπανιακός ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Καταφέραμε και κερδίσαμε, πρώτα το κακό αποτέλεσμα που είχαμε την Τετάρτη, δεύτερο τη πίεση και το άγχος του πρωταθλητισμού, τρίτο μια πολύ καλή ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι μια δίκαιη νίκη που θα γινόταν ευκολότερη αν καταφέρναμε να κάνουμε γκολ στις πρώτες φάσεις του αγώνα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος για την ηρεμία και υπομονή που είχαν οι παίκτες μας, στο παιχνίδι τους. Σκεφτόμαστε τώρα το παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους. Ο Χάρης Παππάς είναι επιβαρυμένος. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να τον έχουμε στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε. Υπάρχει μια θλάση και δεν ξέρουμε ακόμη πόσο καιρό θα τον κρατήσει έξω. Πιστεύω στους παίκτες, στην ομάδα και στο σύλλογο. Είναι δύσκολο, ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Ο Παντελίδης και ο Μπλιός είναι επένδυση για τον Α.Ο.Κ. Το βασικότερο είναι ότι ο Παντελίδης μπήκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και «καίει» η μπάλα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη μεγάλη του βοήθεια».

     

    Χαλάρωμα και προπόνηση

     

    Το πρόγραμμα προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στους Αμπελόκηπους ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα (23/3) με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό πραγματοποίησα χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι δύο είναι τα βασικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης για το εκτός έδρας παιχνίδι, μέσα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Πρόκειται για τα προβλήματα τραυματισμών τα οποία αντιμετωπίζει τόσο ο Μιχάλης Παππάς όσο και ο Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης. Οι συγκεκριμένοι δύο παίκτες διανύουν στάδιο αποθεραπείας και η συμμετοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Από κει και πέρα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και επίσης δεν υπάρχουν και προβλήματα με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Για αύριο Τρίτη (24/3), ο Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν και από την αυριανή ημέρα της Εθνικής Επετείου, η προετοιμασία της καβάλας, μπαίνει την τελική της ευθεία για το παιχνίδι μέσα στους Αμπελόκηπους.

     

     

     

     

    Comments are closed.