Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης το ερχόμενο Σάββατο (14/3) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού. Μία αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ ανδρών της χώρας μας και μοναδικός στόχος για το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα είναι η κατάκτηση ενός ακόμη ροζ φύλλου αγώνα.

     

    Η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης στοχεύει στη 13η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, ένας στόχος εφικτός που ταυτόχρονα θα σημαίνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ο προπονητής Γιάννης Τζήμας αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα, με ορισμένους καλαθοσφαιριστές του όπως είναι οι Κατσαρές, Αγγελακόπουλος και Κριστέφσκι.

    Το κάλεσμα της Ένωσης

    Την ίδια ώρα αν τονίσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κάνει κάλεσμα στην τοπική κοινωνία και στους συμπολίτες μας για συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό να δοθούν σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη. Αναλυτικά στο κάλεσμά της η διοίκηση της Ένωσης  Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει τα εξής :

     

    «Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι αποτελεί ζωντανό κομμάτι της Καβαλιώτικης κοινωνίας. Διαισθανόμενοι την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια αρκετοί συμπολίτες μας και θέλοντας να συμβάλλουμε με αυτό με κάθε τρόπο, ξεκινάμε μία προσπάθεια συλλογής τροφίμων για άπορους συμπολίτες μας. Η αρχή θα γίνει στο παιχνίδι του Σαββάτου 14 Μαρτίου στην Καλαμίτσα με τον Εθνικό (17.00’). Στην είσοδο του «κλειστού»  θα υπάρχει ένας ειδικός προς τούτο χώρος όπου θα συγκεντρώνονται τα τρόφιμα,  που θα φέρνουν οι φίλοι της ομάδας,  με σκοπό να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η κάθε προσφορά σας, φυσικά, μετράει! Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Εμείς είμαστε εδώ και στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τον συλλογικό πόνο και να ανακουφίσουμε κάποιους συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη».

     

    Comments are closed.