Bookmarks

    Αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (25/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Δράμας με αντίπαλο τον τοπικό ΚΑΟΔ.

     

    Ένα φιλικό, το οποίο η ομάδα της Ένωσης μπορεί να έχασε με σκορ (70-50) αλλά το σίγουρο είναι ότι η τεχνική της ηγεσία έβγαλε αρκετά συμπεράσματα και χρήσιμα μάλιστα για τη συνέχεια του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Να σημειώσουμε ότι στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΚΑΟ Δράμας για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Κατσαρές ενώ αντίθετα ο Γιάννης Τζήμας έδωσε χρόνο συμμετοχής στο Βασίλη Αγγελακόπουλο ο οποίος αισθάνεται καλύτερα και μάλιστα πέτυχε εννέα (9) πόντους κόντρα στην ομάδα της Δράμας. Και όλα αυτά την ώρα που η ομάδα της Ένωσης το ερχόμενο Σάββατο (28/2) δεν θα αγωνιστεί για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και αυτό γιατί θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με (0-20) σε βάρος του Ηλυσιακού που τα έχει παρατήσει από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Τέλος να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα υποδεχθεί στις 5:30 το απόγευμα σε ένα ακόμα φιλικό, τον ΚΑΟ Δράμας.  

     

    Τα δεκάλεπτα: 17-13, 34-30 (ημίχρονο), 52-42, 70-50.

    Τους πόντους της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πέτυχαν οι: Κρστέφσκι 8, Καράμπουλας 12, Τότσιος 3(1), Καλαμπάκας 2, Καραποστόλου 6(2), Αγγελακόπουλος 9(1), Παπαρέγκας 3(1), Γκέλιος 4, Χαρισμίδης, Βελισσαρίου 3(1), Καλαιντζίδης.

    Comments are closed.