Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από δικαιολογημένη, χαρακτηρίζεται η ικανοποίηση η οποία επικρατεί εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την 9η συνεχόμενη νίκη στην οποία προχώρησε το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα αυτή την φορά στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά με σκορ (56-63). Μία νίκη η οποία κρατάει την ομάδα της Ένωσης στο πρώτο σκαλοπάτι του πίνακα της βαθμολογίας της Α2 κατηγορίας και μάλιστα σε απόσταση δύο βαθμών από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο τους.

     

    Η ομάδα της Ένωσης με τον κόσμο στο πλευρό της έφτασε δίκαια σε ένα πολύ σπουδαίο νικηφόρο αποτέλεσμα και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο του πρωταθλήματος ιδιαίτερα κομβικό. Πλέον όλοι εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας της Ένωσης στρέφουν την προσοχή αλλά και το ενδιαφέρον τους στην εντός έδρας αναμέτρηση στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», κόντρα στον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.

    H Ερχόμενη Η 16η αγωνιστική

    Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας περιλαμβάνει τα εξής ζευγάρια:

     

    Ένωση Καβάλας-ΟΦΗ

    Εθνικός-Ερμής Λαγκαδά

    Αρκαδικός-Αετός

    Ηρακλής Θ.-Λαύριο

    Παγκράτι-Δόξα Λευκάδας

    Ψυχικό-Λιβαδειά

    Ηλυσιακός- Φίλιππος Βέροιας

     

    Το ευχαριστήριο της Ένωσης Καβάλας

    Ευχαριστήριο εξέδωσε η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας προς τον φίλαθλο κόσμο, του οποίου η συμβολή ήταν τεράστια στην εκτός έδρας νίκη μέσα στον Λαγκαδά. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αναφέρει τα εξής:

     

    – «Θεωρούμε χρέος μας να σας ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά για την αμέριστη βοήθεια και συμβολή σας στην εκτός έδρας νίκη μας στο Λαγκαδά. Βήμα-βήμα, νίκη-νίκη, όλοι μαζί, μία Ομάδα, μία πόλη, μία Οικογένεια, στο τέλος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή μας, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1!..»

    Comments are closed.