Bookmarks

    Μικρή μπορεί να χαρακτηριστεί η ανταπόκριση που υπήρξε στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου, γενικότερα προς τους φορείς της Καβάλας για την σύγκλυση  σύσκεψης η οποία πραγματοποιήθηκε για τον Α.Ο.Κ. σήμερα Παρασκευή (27/2), με θέμα την εξεύρεση τρόπο στήριξης της ομάδας για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου στην FootballLeague.

     

    Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και να τονίσουμε ότι συνολικά προσκλήσεις έλαβαν περίπου 40 τοπικού φορείς, επαγγελματιών, επιμελητηρίων αλλά και άνθρωποι του Πολιτικού στίβου.

     

    Όμως μπροστά στην σοβαρότητα του θέματος ελάχιστοι ήταν εκείνοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου. Πιο συγκεκριμένα εκτός από τον ίδιο παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Σίμος Ανθουλάκης, μέλη της, αρκετοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γεώργιος Μαυρουδής.

     

    Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι: «Αν και το πλαίσιο θεωρείται ασφυκτικό για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την ενίσχυση συλλόγων αθλητικού χαρακτήρα, εμείς από την πλευρά μας αναζητούμε λύσεις για αν συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Α.Ο.Κ.. Θα ήθελα να συγχαρώ για την προσπάθεια τους, όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και τα μέλη του ερασιτέχνη, που έχουν την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι καβαλιώτες θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνει πράξη ο στόχος του Α.Ο.Κ. για άνοδο στην FootballLeagueκαι σιγά σιγά να οδηγήσουμε την ομάδα  στην κατηγορία που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα είμαστε στο πλευρό της μεγάλης ομάδας της πόλης μας η οποία να τονίσω ότι χρειάζεται χρήματα ώστε να φέρει σε πέρας τον φετινό προϋπολογισμό της και τον οικονομικό προγραμματισμό που έγινε για την άνοδο στην FootballLeague».

     

    Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και Πρόεδρος του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας Σίμος Ανθουλάκης, σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι ευελπιστεί να βρεθεί συγκεκριμένη λύση ώστε να βοηθηθεί η ομάδα και γενικότερα να υπάρξει στήριξη της τεράστιας προσπάθειας του γίνεται από το καλοκαίρι και μετά, για να πετύχει ο Α.Ο.Κ. το τον στόχο της ανόδου και την επιστροφή του στην FootballLeague. Μάλιστα χαρακτηριστική ο ίδιος δήλωσε ότι η προσπάθεια αυτή δεν θα πρέπει μα πάει στράφι.  

    Comments are closed.