Bookmarks

    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών και λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής στην Καβάλα την Κυριακή (21/12), πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη των μελών της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και μελών της Διοικούσας Επιτροπής για θέματα που αφορούν το μεταγραφικό κομμάτι και ειδικότερα την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

     

    Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής (21/12) και λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής της Καβάλας από τις Σέρρες στη βάση της, πραγματοποίησαν συγκέντρωση ο Τεχνικός Διευθυντής των «Αργοναυτών» Στέλιος Κατρακυλάκης, ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης, ο Γενικός Αρχηγός Λάκης Χατζηαποστολίδης καθώς επίσης και αρκετά άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Αργοναυτών». Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συγκέντρωσης μοναδικό θέμα το οποίο τέθηκε επί τάπητος ήταν η μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο «εμπλουτισμός» του έμψυχου δυναμικού της Καβάλας. Μάλιστα στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να υπάρξει εντατικοποίηση των προσπαθειών προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά τα οποία έχουν εντοπισθεί από πλευράς των μελών της τεχνικής ηγεσία του Α.Ο.Κ.. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι ήδη από την πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης έχει ξεκινήσει μία σειρά επαφών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσεγγίσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες από τις προσεγγίσεις αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν μία με δύο μεταγραφές.

     

    Έφυγαν για τις πατρίδες τους

    Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχώρησαν σήμερα Δευτέρα (22/12) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης και μετά το 4ημερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Οι παίκτες της Καβάλας θα επιστρέψουν στην βάση τους το ερχόμενο Σάββατο (27/12) για να λάβουν μέρος στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

    Comments are closed.