Bookmarks

    Οριστικά θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/11) η 8η αγωνιστική, για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και η επιστροφή σε ποδοσφαιρική δράση βρίσκει το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη να ταξιδεύει στη Χαλάστρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Καμπανιακό. Ο Α.Ο.Κ. λοιπόν όπως και οι υπόλοιπες ομάδες στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας επιστρέφουν σε δράση και στόχος για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Καμπανιακό, είναι η κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

     

    Είναι άπαντες σε επαγρύπνηση

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι άπαντες στο στρατόπεδο του Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και αυτό γιατί, τους «Αργοναύτες» περιμένει ένα εκτός έδρας παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο το οποίο σίγουρα κρύβει αρκετές παγίδες. Άλλωστε είναι γνωστό μέχρι τώρα ότι το συγκρότημα του Καμπανιακού έχει αποδείξει ότι είναι ένας αντίπαλος ιδιαίτερα δυνατός, πολύ περισσότερο δε, όταν αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο του. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του με το φιλικό που έδωσε με αντίπαλο το Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου φιλικού, ο Γιάννης Ισπυρλίδης είχε τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και μάλιστα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ο σχεδιασμός λοιπόν των πλάνων από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό βρίσκεται σε εξέλιξη με τα προβλήματα λίγο πολύ να είναι γνωστά για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας. Προβλήματα τα οποία κυρίως εντοπίζονται, στην απουσία του Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και την μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Να τονιστεί ότι εκτός πλάνων είναι και ο στρατευμένος Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Μιχάλη Μπαντάνη και Μοντέϊρο Ζουνίνιο οι οποίοι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών να σημειώσουμε ότι η αποθεραπεία τους βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Κατά συνέπεια η συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με το Νέστο Χρυσούπολης, όπως όλα δείχνουν θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Ισπυρλίδη για το παιχνίδι μέσα στον Καμπανιακό.  

     

    Η Ερχόμενη 8η Αγωνιστική

    30/11/2014, 15:00

    Πολύ σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:
    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης
    Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλων Αρναίας
    Άρης Ακροποτάμου – Πανσερραϊκός
    Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα
    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου
    Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
    Καμπανιακός – Καβάλα
    Καστοριά – Ορφέας Ελευθερούπολης

    Η Βαθμολογία
    1) Πανσερραϊκός 15
    2) Άρης Θεσσαλονίκης 13
    -) Έβρος Σουφλίου 13
    -) Καβάλα 13
    5) Καμπανιακός 12
    -) Δόξα Δράμας 12
    7) Ορφέας Ελευθερούπολις 10
    8) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 9
    -) Εθνικος Αλεξ/πολις 9
    -) Θύελλα Φιλώτα 9
    -) Εθνικός Αγιονερίου 9
    12) Ηρακλής Αμπελοκήπων 7
    13) Αναγέννηση Γιαννιτσών 5
    -) Άρης Ακροποτάµου 5
    15) Απόλλων Αρναίας 4
    16) Καστοριά 2

    Comments are closed.