Bookmarks

    Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε και χθες, το ξαφνικό πρόβλημα το οποίο προέκυψε με την αναχώρηση του Λάζαρ Πόποβιτς, με την οικογένεια του για το Βελιγράδι. Σήμερα Πέμπτη (20/11) σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που κατοικεί στο Βελιγράδι προκειμένου να πληροφορηθεί για το εάν και πότε ο Λαζάρ Πόποβιτς θα επιστρέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Καβάλα.

    Να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λαζάρ Πόποβιτς αναχώρησε την προηγούμενη Τρίτη (18/11), από την Καβάλα με την σύζυγο του και το 5χρονο παιδί τους για οικογενειακούς λόγους. Το θέμα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και το σίγουρο είναι ότι εξελίξεις αναμένονται, για το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε στον Α.Ο.Κ., εντός των επόμενων ημερών.

    Σε αναζήτηση φιλικού λόγω της διακοπής

    Είναι γνωστό ότι αναβλήθηκαν και οι αγώνες για την 8η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και το γεγονός αυτό ανέτρεψε τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας αφού ο Α.Ο.Κ. ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στην έδρα του Καμπανιακού. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της Καβάλας Στέλιος Κατρακυλάκης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Η ημέρα διεξαγωγής του φιλικού θα εξαρτηθεί από το πότε θα οριστεί για να διεξαχθεί η 8η αγωνιστική ημέρα για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι, όταν γίνει ο αγώνας του Α.Ο.Κ. με τον Καμπανιακό, ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης δεν θα υπολογίζει στα πλάνα του, τον τιμωρημένο ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Παράλληλα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα υπολογίζει και στις υπηρεσίες του στρατευμένου ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ., Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, έχει και τα θετικά για τον Α.Ο.Κ.. Και αυτό γιατί υπάρχει χρόνος για την πλήρη αποθεραπεία τόσο του Βραζιλιάνου μέσου επιθετικού Μοντέϊρο Ζουνίνιο όσο και την αντίστοιχη του Μιχάλη Μπαντάνη. 

    Comments are closed.