Bookmarks

    Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι τρεις αθλητές του Α.Ο. Ορμή που συμμετείχαν στο 6ο γκαλά πυγμαχίας που διοργάνωσε στο διήμερο 16-17/11 η Παναχαϊκή, σε συνεργασία με την Ε.Ο. Πυγμαχίας στην Πάτρα. Ήταν, όπως μας είπε και ο συνοδός-προπονητής τους Μπάμπης Αραμπατζής, μια άψογη διοργάνωση και αποτέλεσε «σχολείο» για τους αθλητές.

     

    Ο Βαγγέλης Χαραλαμπίδης αγωνίστηκε με τον 3ο του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων που έγινε πριν λίγο καιρό στην Ελευθερούπολη και ο αντίπαλος του σταμάτησε στον 1ο γύρο.

    Η Ραφαέλα Αραμπατζή έπαιξε με αθλήτρια από το σύλλογο της Αμφιλοχίας, κατά 5 κιλά βαρύτερη, έδωσε έναν πολύ καλό αγώνα και τον έχασε στα σημεία. Ήταν ο 4ος επίσημος αγώνας της σε διάστημα πέντε μηνών και έχει τεράστια διαφορά.

    Η Χριστίνα Νικολάου έδωσε στη Πάτρα τον πρώτο της επίσημο αγώνα, με αντίπαλο μια καινούργια επίσης αθλήτρια της Παναχαϊκής που ήταν όμως μεγαλύτερη ηλικιακά και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

    Η αποστολή του Α.Ο. Ορμή ταξίδεψε από την Κυριακή (16/11) στην Πάτρα και παρακολούθησε τους αγώνες προχωρημένων, μεγαλύτερων ηλικιακά αθλητών (άνδρες Α-Β κατηγορίας, νέοι άνδρες και γυναίκες) και τα παιδιά αποκόμισαν πολλές εικόνες, που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της πορείας τους.

    Comments are closed.