Bookmarks

    Για το ξεκίνημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του μίλησε αποκλειστικά με συνέντευξη του στο «Κavala.BC o Nίκος Κατσαρές, τονίζοντας πως από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα του Γιάννη Τζήμα βελτιώνεται σε όλους τους τομείς και θεωρεί πως η έδρα και η παρουσία τους κόσμου της Καβάλας, τόσο εντός, όσο και εκτός θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

    – Πως κρίνεις το ξεκίνημα της ομάδας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές;
    – «Παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα ανταποκριθήκαμε και κάναμε καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κρατήσει και το αήττητο, όμως πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα στο Ηράκλειο».

    – Ποιο θεωρείς θα είναι το…μυστικό αυτής της ομάδας;
    – «Για να πάς καλά σε ένα πρωτάθλημα θα πρέπει να παίζεις καλά σε όλους τους τομείς, όμως θεωρώ πως η άμυνα είναι το κλειδί και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Βέροια, οπότε και περιορίσαμε τον Φίλιππο στους 20 πόντους και πήραμε με +16 τη νίκη»

    – Παίζετε πάλι ένα εκτός έδρας ντέρμπι με έναν πρωτοπόρο και για 4η φορά μέσα σε έξι αγωνιστικές;
    – «Είπαμε το πρόγραμμα είναι δύσκολο όμως εμείς θα ήμαστε αυτοί που πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο Εθνικός είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, θα πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό».

    – Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε…
    – «Σίγουρα και παρά το ότι το όλο θέμα με το εάν θα παίξουμε ή όχι στην Α1 μας πήγε πίσω και μας απογοήτευσε, βρήκαμε το κουράγιο να ήμαστε έτοιμοι»

    – Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι;
    – «Ο δικός μου στόχος είναι ίδιος με την ομάδα, να παίξω με τη φανέλα της Καβάλας στην Α1. Γι’ αυτό παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα ήμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

    Comments are closed.