Bookmarks

    Απέναντι σε έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο όπως είναι ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο Α.Ο.Κ. άφησε πίσω του δύο ακόμα βαθμούς την προηγούμενη Κυριακή (16/11) και μάλιστα πάρα πολύ σημαντικούς στο «κυνήγι» της 1ης θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη που παρουσίασε δύο πρόσωπα, θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο αλλά όταν «ξύπνησε» ήταν μάλλον αργά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό σκορ (1-1).  

    Το σίγουρο είναι ότι μερικοί παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη δεν προσπάθησαν όσο έπρεπε, δεν έδειξαν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έπρεπε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Καβάλας να γνωρίσει την 4η ισοπαλία της, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ισπυρλίδη

    Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ορφέα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές ρου ενώ στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και δεν αξιοποίησαν. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν  στους ποδοσφαιριστές της Ελευθερούπολης. Έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό, ένα τοπικό ντέρμπι αλλά πρέπει να σημειώσω μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η συμπεριφορά και των 22 παικτών ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη. Εμείς έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω ότι είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Όμως θα πρέπει να τονίσω ότι από μια στημένη μπάλα, όπου τις δουλεύει ο Ορφέας αυτές τις φάσεις στις προπονήσεις και εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Στο β` μέρος το ματς ήταν αμφίρροπο. Εμείς είχαμε όλη την εβδομάδα προβλήματα με τραυματισμούς παικτών. Μοιραία έπεσε η απόδοση μας στο β` ημίχρονο, χωρίς πάντως να κινδυνέψουμε ιδιαίτερα. Όμως θα πρέπει να τονίσω ότι το καλό για μας δημιουργούμε παραπάνω φάσεις από εκείνες που τελειώνουμε. Το κακό είναι όμως  ότι δεν τις αξιοποιούμε. Πιστεύω πάντως ότι θα έρθει ο καιρός που θα τις αξιοποιήσουμε. Δε διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία και θεωρώ ότι ο διαιτητής ήταν καλός. Από εκεί που είμαι δε μπορώ να κρίνω τον επόπτη. Ο διαιτητής σ` ένα τέτοιο ντέρμπι στάθηκε αξιόλογα. Δε νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε παράπονα από τη διαιτησία».

    Ρεπό και συνέχεια στις προπονήσεις

    Ρεπό έδωσε την Τρίτη (18/11) ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν ενώ μία ημέρα αργότερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό εάν τελικά διεξαχθούν κανονικά αγώνες την ερχόμενη Κυριακή (26/11). Πρόκειται για ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος θέλοντας να διατηρήσει την επαφή του με  την κορυφή, θα πρέπει να ξεπεράσει με επιτυχία το συγκεκριμένο εμπόδιο. Να τονίσουμε ότι στα πλάνα του Γιάννη Ισπυρλίδη δεν υπολογίζεται ο στρατευμένος Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ενώ από την άλλη πλευρά τόσο ο Μιχάλης Μπαντάνης όσο και ο Βραζιλιάνος Μοντέϊρο Ζουνίνιο δείχνουν ότι πλησιάζουν τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, μετά τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπισαν.  

    Comments are closed.