Bookmarks

    Αρκετά χρήσιμα ήταν τα συμπεράσματα τα οποία έβγαλε ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης από το φιλικό που έδωσαν οι «Αργοναύτες» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο το Νέστο Χρυσούπολης το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (22/11).

     

    Η αγωνιστική απραξία στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και η μετάθεση της 8ης αγωνιστικής οδήγησε τον Α.Ο.Κ. στο φιλικό παιχνίδι και στη νίκη σε βάρος του Νέστου Χρυσούπολης με σκορ (2-0). Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, δημιούργησε ευκαιρίες και με τέρματα των Διαμαντίδη και Κανούλα έφτασε στη νίκη. Την ίδια ώρα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ισπυρλίδης να τονίσουμε ότι στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης δοκίμασε κάποια σχήματα και το κυριότερο είναι ότι διαπίστωσε σε πια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

    Με το μυαλό στον Καμπανιακό

    Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Νέστο Χρυσούπολης, όλοι στον Α.Ο.Κ. είχαν στο μυαλό τους το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας με αντίπαλο τον Καμπανιακό. Μία αναμέτρηση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (30/11). Για το συγκεκριμένο παιχνίδι να αναφέρουμε ότι στα πλάνα του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τη μία ποινή της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Από εκεί και πέρα εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι και ο στρατευμένος ποδοσφαιριστής Αμβρόσιος Παπαδόπουλος. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Μπαντάνη και Μοντέϊρο Ζουνίνιο οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Νέστο Χρυσούπολης, να σημειώσουμε ότι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και όπως όλα δείχνουν θα είναι πανέτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι, στην έδρα του Καμπανιακού.  

    Comments are closed.