Bookmarks

    Προσγειωμένους θα επιχειρήσει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης μετά την νίκη στα Γιαννιτσά με σκορ (0-3), ενόψει των αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελο της Γ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Χαμηλοί τόνοι μέσα και έξω από τα αποδυτήρια

     

    Βέβαια βασικό μέλημα της τεχνικής ηγεσίας την ομάδας είναι, να διατηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι από πλευράς των ποδοσφαιριστών εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας. Η νίκη σε βάρος των Γιαννιτσών απλά σημαίνει τρεις βαθμοί και τίποτα άλλο. Και αυτό γιατί, μέχρι που να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει  δρόμος μακρύς και κυρίως ένας μαραθώνιος με εμπόδια και ενδεχόμενος με παγίδες.

     

    Είναι υποχρεωμένος να παίζει μόνο για τη νίκη

     

    Μπορεί η ομάδα της Καβάλας την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στα Γιαννιτσά να πρόσθεσε στο ενεργητικό της, τους 3 βαθμούς της νίκης και ταυτόχρονα να παρέμεινε αήττητη, αλλά ωστόσο για το πρωτάθλημα αλλά και για το κύπελο της Γ’ Εθνικής, ακολουθούν για τον Α.Ο.Κ. σημαντικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Κυριακή (19/10) ο Α.Ο.Κ θα αγωνιστεί μόνο για την νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας ενώ μία εβδομάδα αργότερα για τον θεσμό του κυπέλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του  Γιάννη Ισπυρλίδη θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη, για να διεκδικήσει την πρόκριση σε βάρος του τοπικού Εθνικού. Πρόκειται δηλαδή για δύο σημαντικότατα παιχνίδια αφού είναι γνωστές οι φιλοδοξίες της ομάδας της Καβάλας σε πρωτάθλημα αλλά και κύπελλο.

     

    Επιστρέφουν την Τετάρτη (15/10) στις προπονήσεις

     

    Ρεπό έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, σήμερα Τρίτη (14/10) ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, προκειμένου να ξεκουραστούν και από την Τετάρτη (15/10), θα ξεκινήσει η προετοιμασία, για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακή (19/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας. Όπως σε κάθε παιχνίδι όπως και στο συγκεκριμένο η κατάκτηση των 3 βαθμών αποτελεί μονόδρομος για τους «Αργοναύτες» και σίγουρα στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες του, άξιοι συμπαραστάτες θα πρέπει να είναι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι. Στα αγωνιστικά να τοκίσουμε ότι τραυματίστηκε και οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή, ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Αμβρόσιος Παπαδόπουλος στις αρχές του αγώνα μέσα στα Γιαννιτσά αφού είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Ο μέσος της Καβάλας θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα απουσιάσει τόσο από το εντός έδρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλων Αρναίας, όσο και από το εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλου της Γ’ Εθνικής, στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κατά τα άλλα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Αρναίας, δεν υπολογίζει επιπρόσθετα προβλήματα, υπολογίζοντας σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Τέλος σε όλα τα παρακάνω θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι η «παρθενική» εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Καβάλας Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς αφήνει ικανοποιημένους όλους, κάτι το οποίο επισήμανε και στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης.

    Comments are closed.