Bookmarks

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Μία αναμέτρηση την οποία αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα αλλά και με ανάλογη ωριμότητα, όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. με την νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό και όλες οι προϋποθέσεις που υπάρχουν συντελούν, αποκλείστηκα και μόνο στην κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης.

     

    Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία

     

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, να σημειώσουμε ότι στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Απόλλων Αρναίας. Σήμερα Πέμπτη (16/10) η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο, του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει, από τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της προπόνησης το παρών της έδωσε σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.. Μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του ποδοσφαιριστή Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και για δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με όλους τους παίκτες της Καβάλας να λαμβάνουν μέρος κανονικά στις καθημερινές προπονήσεις. Έτσι οι επιλογές τι οποίες έχει στην διάθεση του ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης είναι πάρα πολλές και πλην τις περίπτωσης του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί με γεμάτο το «οπλοστάσιο» στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Αρναίας.

     

    Δυναμικό παρών θα πρέπει να δώσουν οι φίλαθλοι

     

    Η εξαιρετική πορεία την οποία πραγματοποιεί ο Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας το σίγουρο είναι ότι έχει φέρει τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στον Α.Ο.Κ.. Έτσι οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν την ερχομένη Κυριακή (12/10) στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» στην αναμέτρηση που ξεκινάει στις 4 το απόγευμα και να συμπαρασταθούν σε μέγιστο βαθμό στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες της Καβάλας για την κατάκτηση των πολύτιμων βαθμών της νίκης.

     

     

    One Response to “Πλην του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου με γεμάτο το «οπλοστάσιο» o Α.Ο.Κ. υποδέχεται την Κυριακή (12/10-16:00) τον Απόλλων Αρναίας με στόχο τη νίκη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»”