Bookmarks

    Με το «δεξί», θα επιχειρήσει να μπει στις νέες αγωνιστικές τις υποχρεώσεις, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το ερχόμενο Σάββατο (18/10) θα υποδεχθεί τον Ερμή Λαγκάδα.

     

    Βεβαίως και η νίκη για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, αφού από το πρώτο κιόλας παιχνίδι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα επιδιώξει να παρουσιάσει εκείνη την δυναμική, την οποία θέλει να διατηρήσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, χωράς κανένα απόλυτος πρόβλημα σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα να μην αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (18/10) με τον Ερμή Λαγκαδά. Μάλιστα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας, κανονικά θα αγωνιστεί και ο παίκτης της Ένωσης, Σωτήρης Καραποστόλου ο οποίος σε μέγιστο βαθμό, ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε. Έτσι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, θα αγωνιστεί κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, με γεμάτο το «οπλοστάσιο» της.

     

    Με «όπλο» της τον φίλαθλο κόσμο

     

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι το το ερχόμενο Σάββατο (18/10) οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτες από εκατοντάδες Καβαλιώτες φίλαθλους και οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβάλει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλου αγώνα. Τέλος να τονίσουμε ότι από πλευράς της διοίκησης της ομάδας επικρατεί ικανοποίηση για τον αριθμό των διαρκείας εισιτηρίων, τα οποία μέχρι τώρα έχουν διατεθεί στους καβαλιώτες φιλάθλους.

    2 Responses to “Με γεμάτο το «οπλοστάσιο» και με τον κόσμο στο πλευρό της η Ένωση Καλαθοσφαίρισης υποδέχεται το Σάββατο (18/10) τον Ερμή Λαγκαδά στην πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας”