Bookmarks

    Πέρα για πέρα ευχάριστα χαρακτηρίζονται τα νέα για τον Α.Ο.Κ. αφού όπως όλα δείχνουν το Σάββατο (13/9) θα εκδοθούν τα δελτία των Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς από την ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης τους υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Νέο Αγιονέρι.

     

    Η είδηση μάλιστα έκδοσης των δελτίων των συγκεκριμένων δύο ποδοσφαιριστών να σημειώσουμε ότι αποτέλεσε τη δικαίωση για όσους προσπάθησαν για να εκδοθούν και παράλληλα αποτελεί διάψευση για εκείνους οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες επιχειρούσαν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα γύρω από το θέμα αυτό. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Στέλιος Κατρακυλάκης μετά τις επαφές που πραγματοποίησε με στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, απέσπασε τη δέσμευση των δελτίων και το Σάββατο (13/9) αυτά αναμένεται να σταλούν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    4 Responses to “To Σάββατο (13/9) θα εκδοθούν τα δελτία των Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς και ο Γιάννης Ισπυρλίδης τους υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Νέο Αγιονέρι”