Bookmarks

    Χωρίς τους Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο θα ταξιδέψει τελικά η αποστολή της Καβάλας αύριο Κυριακή (14/9) για το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και αυτό γιατί, παρά τις δεσμεύσεις και τις διαβεβαιώσεις της διοργανώτριας αρχής αλλά και όχι μόνο για έκδοση των δελτίων των συγκεκριμένων δύο ποδοσφαιριστών και παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αυτό δεν έγινε.

     

    Πιο συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο (13/9) εκπρόσωποι της ομάδας της Καβάλας περίμεναν την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο, μέσω της Ε.Π.Ο. από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αλλά ωστόσο παρά τις όσες προσδοκίες υπήρχαν αυτές τελικά δεν επαληθεύτηκαν. Να σημειώσουμε ότι σήμερα Σάββατο (13/9) γύρω στις 8 το βράδυ εκπρόσωπος του Α.Ο.Κ. μετέβη στα γραφεία της τοπικής Ένωσης και παρουσία του Γραμματέα της Χρόνη Γαϊτατζή, μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι τα δελτία των ποδοσφαιριστών Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο, δεν εκδόθηκαν. Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ένα. Ότι ο «βρώμικος» πόλεμος σε βάρους του Α.Ο.Κ. ξεκίνησε, πριν καλά καλά ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα του 1ουομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι την ερχόμενη Δευτέρα (15/9) η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. θα προχωρήσει σε καταγγελίες την ώρα και την στιγμή που η οργή έχει των μελών της έχει περισσέψει για το «θέατρο του παραλόγου» που παρατηρείται.

    Μάλιστα ορισμένοι εντός αλλά και εκτός γεωγραφικών ορίων νομού Καβάλας θα πρέπει να καταλάβουν ότι, όποιος στο εξής συνεχίσει να παίζει παιχνίδια ή ¨κρυφτούλι» σε βάρος του Α.Ο.Κ. όπως έγινε στην περίπτωση της μη έκδοσης έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο, θα καταγγέλλεται επώνυμα χωρίς οίκτο και χωρίς πολλά λόγια.

    3 Responses to “Χωρίς τους Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο θα ταξιδέψει τελικά η αποστολή της Καβάλας αύριο Κυριακή (14/9) για το Αγιονέρι γιατί δεν εκδοθήκαν τα δελτία τους – Ο «βρώμικος» πόλεμος σε βάρος του Α.Ο.Κ. ξεκίνησε πριν καλά καλά αρχίσει το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής”