Bookmarks

    Δύο νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τους τέσσερις εκπροσώπους του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή.

    Αναμφισβήτητα μεγάλες κερδισμένες της 1ης αγωνιστικής ήταν οι ομάδες του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και του Ορφέα Ελευθερούπολης με τα σπουδαία διπλά που κατάφεραν στις έδρες του Απόλλων Αρναίας και του Καμπανιακού αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (0-2). Δύο νίκες πολύ σημαντικές για τα συγκροτήματα των Νίκου Καραμπιμέρη και Δημήτρη Μαγκαφίνη που κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ανωτερότητα τους και να πάρουν πέρα για πέρα δίκαια τα νικηφόρα αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο.Κ. που προβλημάτισε στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στην έδρα του Νέου Αγιονερίου δεν απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων και παραχώρησε την λευκή (0-0) ισοπαλία στον τοπικό Εθνικό. Γεγονός πάντως είναι ότι η νευρικότητα επηρέασε με μέγιστο βαθμό την απόδοση των παικτών του Γιάννη Ισπυρλίδη οι οποίοι πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξεχάσουν την μετριότατη εμφάνιση της πρεμιέρας και να ανεβάσουν ρυθμούς στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Τέλος η απογοήτευση είναι δικαιολογημένη στην ομάδα του Άρη Ακροποτάμου. Το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη μπορεί να προηγήθηκε μέσα στο γήπεδο του, στο σκορ σε βάρος του Θύελλα Φιλώτα αλλά η συνέχεια ήταν ανέλπιστη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, εκμεταλλευτήκαν τις αδυναμίες των γηπεδούχων και με «όπλο» τους την πίστη, όχι μόνο έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά στο τέλος πανηγύρισαν την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ (1-2).

    Η ερχόμενη 2η Αγωνιστική

    Εντός έδρας αγωνίζονται οι δύο από τους εκπροσώπους του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ενώ οι άλλες δύο ομάδες μακριά από τα γήπεδα τους.. Ο Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τη Δόξα Δράμας με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Την ίδια ώρα ο Ορφέας θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα επιδιώκοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Ελευθερούπολης σε βάρος του Ηρακλής Αμπελοκήπων. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα και τέλος ο Άρης Ακροποτάμου θα αγωνιστεί στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή για την 2η στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι οι εξής:

    Καμπανιακός – Άρης Θεσ.

    Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου

    Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Καβάλα – Δόξα Δράμας

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου

    Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας

    8 Responses to “Χαμόγελα για Ορφέα Ελευθερούπολης και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, προβληματισμός στον Α.Ο.Κ. και απογοήτευση στον Άρη Ακροποτάμου μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας”