Bookmarks

    Τις αδυναμίες και τα λάθη σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο στο φιλικό του Α.Ο.Κ. στο Σουφλί με αντίπαλο τον τοπικό Έβρο εντόπισε και βέβαια κατέγραψε ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης. Ένα φιλικό κατά τη διάρκεια του οποίου οι παίκτες της Καβάλας, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, η εμφάνιση τους δεν θύμιζε τις καλές εμφανίσεις προηγούμενων φιλικών και γενικότερα ο προβληματισμός εν μέρη πού προέκυψε μάλλον θεωρείται δικαιολογημένος.

     

    Βέβαια από ‘κει και πέρα θα πρέπει να σταθούμε στις πολλές απουσίες βασικών παικτών από το φιλικό του Σουφλίου αλλά και στην κόπωση των ποδοσφαιριστών λόγω του καθημερινού σκληρού προγράμματος στων προπονήσεων. Ωστόσο ο Γιάννης Ισπυρλίδης και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα τους βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας.

     

    Επιστροφή στις προπονήσεις

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του «Ανθή Καραγιάννη» συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα (1/9) το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Λαζάρ Πόποβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού επέστρεψε μετά την άδεια που πήρε για να μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σερβία. Από κει και πέρα κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες οι Ιορδανίδης, Γκαρακλίδης, Κοσμίδης και Φιρινίδης τα ξεπέρασαν και πλέον έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (7/9) ο Α.Ο.Κ. θα δώσει ένα ακόμη φιλικό. Αυτήν την φορά στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Νέστο.

     

    Στο τραπέζι της συζήτησης τα θέματα του Α.Ο.Κ.

     

    Για τρεις περίπου ώρες βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα (1/9) το πρωί Παλαίμαχοι παίκτες του Α.Ο.Κ. και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και επί τάπητος στην συνάντηση τους έθεσαν πολλά θέματα της επικαιρότητας που σχετίζονται με τις τρέχουσες εξελίξεις της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκαν χθες το πρωί οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Καραγεωργίου, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης και Λάκης Χατζηαποστολίδης και Γιώργος Μαλλιαρός. Στο επίκεντρο της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης ήταν η κίνηση των διαρκείας εισιτηρίων, οι πινακίδες στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», το αγωνιστικό μέρος και κάποια άλλα θέματα που έχουν σχέση με τον Α.Ο.Κ., ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Ταυτόχρονα έγινε και ένας απολογισμός για τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και ο συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών για το επόμενο 10ήμερο.

     

    Προς αναβολή οδεύει η πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

    Να μην ξαναπεράσουν όσα πέρασαν πέρυσι με τις άδειες των γηπέδων θέλουν τα μέλη της επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής γι’ αυτό είναι πιθανή η αναβολή της πρώτης σέντρας κατά μια εβδομάδα. Η πρώτη σέντρα έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου, όμως η Επιτροπή Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ προσανατολίζεται να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν έχει λυθεί το θέμα των γηπέδων. Την περασμένη περίοδο, μια σειρά από γήπεδα είχαν κριθεί ακατάλληλα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν αρκετοί αγώνες μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και να πάρουν το «πράσινο» φως. Η σχετική παράταση που είχε δοθεί από τη ΓΓΑ έληξε στις 31/8 ωστόσο στα περισσότερα δεν έχει γίνει καν έλεγχος και δεν έχουν δοθεί οι σχετικές άδειες. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Παρασκευή (29/8) τέθηκε θέμα αναβολής της πρώτης αγωνιστικής για μια εβδομάδα. Παράλληλα θα συσταθεί επιτροπή, η οποία αν δεν βρει λύση με το αρμόδιο υπουργείο θα ζητήσει ραντεβού ακόμη και με τον πρωθυπουργό. Θα θυμίσουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 5/9 στα γραφεία της ΕΠΟ και μέχρι τότε θα έχουμε εξελίξεις.

     

    Comments are closed.