Bookmarks

    Τα λάθη και τις αδυναμίες τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, επισήμανε ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης στους παίκτες του, λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση της Δευτέρας (15/9), ενώ παράλληλα η αναφορά του επικεντρώθηκε και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

    Τα λάθη που ο ίδιος εντόπισε κυρίως είχαν να κάνουν με θέματα τακτικής ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος τους κάλεσε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε ο Α.Ο.Κ. να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας Δράμας και να φτάσει στην πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. από το μετριότατο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες της Καβάλας στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θεωρείται πέρα για πέρα δικαιολογημένος.

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα Τρίτη (16/9) το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (21/9) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Κοσμίδης που αισθάνονταν κάποιες ενοχλήσεις ξεπέρασε το πρόβλημα του και μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ενώ κατά τα άλλα ο ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα σε επίπεδο τραυματισμών. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα.

    Την Τετάρτη (17/9) η απόφαση για τα δελτία Πόποβιτς και Ζουνίνιο

    Βέβαια το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του Α.Ο.Κ. επικεντρώνεται την Τετάρτη (17/9) αποκλειστικά και μόνο στην απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρκής Ομοσπονδίας, γύρω από το θέμα της έκδοσης ή μη των δελτίων των ποδοσφαιριστών Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο. Τα δελτία επρόκειτο να εκδοθούν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Πάντως στον Α.Ο.Κ. υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα δελτία των ποδοσφαιριστών Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο από σήμερα θα βρίσκονται στα χέρια τους και η αισιοδοξία αυτή πηγάζει από ο γεγονός ότι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατατέθηκαν και μάλιστα έγκαιρα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

    Συναντηθήκαν με τη Δήμαρχο Καβάλας

    Στα αξιοσημείωτα η συνάντηση σήμερα Τρίτη (16/9) που πραγματοποίησαν οι παλαίμαχοι παίκτες του Α.Ο.Κ. και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στο Δημαρχείο της πόλης, με τη νέα Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο. Η συνάντηση ήταν διάρκειας περίπου μισής ώρας και οι δυο πλευρές συζήτησαν πολλά θεματα, μεταξύ αυτών και το γηπεδικό, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. ζήτησαν γενικά την στήριξη από τη νέα Δήμαρχος Καβάλας και από την πλευρά της η Δήμητρα Τσανάκα τους τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό τους.

    Συνεδρίασε προχθές η Διοικούσα Επιτροπή

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι προχθές το απόγευμα Δευτέρας (15/9), συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. στα γραφεία του Ερασιτέχνη. Κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης συζητήθηκαν πολλά θέματα, έγινε απολογισμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι τώρα στους καβαλιώτες φιλάθλους  και αποφασίστηκε η αναβολή της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/9).

    3 Responses to “Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. σήμερα Τρίτη (16/9) με τη Δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα – Σε εξέλιξη η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας”