Bookmarks

    Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Νέο Αγιονέρι, την ερχόμενη Κυριακή (14/9) στις 5 το απόγευμα, στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι «Αργοναύτες» βλέπουν μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης προκειμένου να μπούνε με το «δεξί» στην υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

     

    Μόνος στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα

     

    Τα ψέματα πλέον έχουν τελειώσει και άπαντες εντός αποδυτηρίων της Καβάλας  κινούνται για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όπου μοναδικός στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι στις καθημερινές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε τα πάντα κυλάνε ομαλότατα και αυτό δίχως άλλο διευκολύνει τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας στο να τα σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα η οποία θα ξεκινήσει το εκτός έδρας παιχνίδι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Παράλληλα να αναφέρουμε ότι προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζει ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης που υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην των Λάζαρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.. Όμως υπολογίζεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Θανάσης Κάνουλας, ο οποίος ήδη έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και δεν αποκλείεται ο Γιάννης Ισπυρλίδης να τον δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η κινητοποίηση από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων βρίσκεται σε εξέλιξη είναι μεγάλη, όπως σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες είναι τόσο η εκδρομή που διοργανώνει ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ. όσο και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πέραν των δύο εκδρομών που θα γίνουν την ημέρα του αγώνα με τον Εθνικό στην έδρα του Νέου Αγιονερίου θα ταξιδέψουν και δεκάδες άλλοι καβαλιώτες φίλαθλοι με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα προκειμένου να στηρίξουν τους παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

     

    6 Responses to “Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Νέο Αγιονέρι την ερχόμενη Κυριακή (14/9) στις 5 το απόγευμα”