Bookmarks

    Κάτι καλύτερο άξιζε ο Ορφέας Ελευθερούπολης ο οποίος στο γήπεδο του, για τον θεσμό του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, λύγισε στην παράταση από τον Πανσερραϊκό με σκορ (0-1). Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλο το 90λεπτο με τις δύο ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Στο 5’ μετά από συνεννόηση των Μουτεσίδη και Τσιμίκα, το πλασέ του δεύτερου αποτελεσματικά με τα πόδια θα διώξει την τελευταία στιγμή ο Παγκάκης. Στο 30’ σουτ της αναμέτρησης το πλασέ του Μουτεσίδη από τα πλάγια της αντίπαλης μικρής περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Παγκάκης. Στο 67’ νέα ατομική προσπάθεια του Τορεζάνι, αλλά η παράλληλη σέντρα του πέρασε, χωρίς οι Αθανασόπουλος και Τσίτσης να μπορέσουν να τη σπρώξουν στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 85’ της συνάντησης είχαμε την ατομική ενέργεια του Τορεζάνι, ο οποίος έπεσε κάτω, με τον διαιτητή Δραγάτη δείχνει παίζεται και θεωρώντας ότι έκανε «θέατρο» να του δείχνει δεύτερη κίτρινη –κόκκινη- κάρτα. Στο 87’ διαγώνια «βολίδα» του Χιονίδη η μπάλα έφαγε ελάχιστα άουτ. Στο 96’ σέντρα του Τάντιτς από αριστερά, ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι ο Γκόγκας και με προβολή το (0-1). Γκολ με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση.

     

    Οι συνθέσεις  των δύο ομάδων

    Ορφέας Ελευθερούπολης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντσαλης (99’ Ντόμι), Αϊβάζης, Τσίτσης, Τορεζάνι, Χριστοδουλίδης, Αθανασόπουλος, Κερμενίδης (63’ Γιαλαμής), Οτέμπερης (46’ Χιονίδης).

     

    Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Παλιούρας, Τριανταφύλλου Δ. (68’ Γαλακτερός), Καψάλης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Κ, Περπερίδης, Τσιμίκας (57’ Ασλανίδης), Γκόγκας, Τάντιτς, Μουτεσίδης (83’ Γαϊδαρτζής).

    4 Responses to “Στην παράταση λύγισε ο Ορφέας Ελευθερούπολης και έχασε στο γήπεδο του από τον Πανσερραϊκό με σκορ (0-1) σήμερα Κυριακή (28/9)”