Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή ανέλαβε άλλη μια σπουδαία διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο διάστημα 24-27/10.

     

    Αρωγός στην προσπάθεια θα είναι και ο Δήμος Παγγαίου και παρόντα θα είναι μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.  Αναμένονται στην πρωτεύουσα του δήμου Παγγαίου για ένα τετραήμερο πάνω από 200 άτομα, αθλητές, προπονητές, συνοδοί και συγγενείς σε μια νεκρή τουριστικά περίοδο και αναμένεται να τονώσουν την τοπική αγορά που τόσο έχει ανάγκη.

     

    Ο ΑΟ Ορμή έχει δώσει διαπιστευτήρια για τις άρτιες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και παράλληλα θα εκπροσωπηθεί από πέντε αθλητές.

    Στην κατηγορία παμπαίδων- στην οποία διεξάγεται για πρώτη φορά πανελλήνιο πρωτάθλημα- συμμετέχουν ο Βαγ. Χαραλαμπίδης (48 κιλά) και ο Στ. Τογκουσίδης (66 κιλά). Στους παίδες υπάρχουν τρεις συμμετοχές. Ο Κεκρόπουλος (57 κιλά) θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση με τον ΑΟ Ορμή (είναι από τον Α.Ο.Π.Τ. Αλέξανδρος ο Μέγας) καθώς θα πάρει μετεγγραφή στους Μαχητές Νέας Περάμου. Επίσης, θα αγωνιστεί με τον ΑΟ Ορμή ο Χατζηγιαννάκης (από το σύλλογο ΖΕΥΣ) στη κατηγορία 66 κιλών. Παρών και ο Νικος Τσολιάδης στην κατηγορία 80+ κιλών. Αναμένεται να συμμετέχουν και αθλητές από άλλους συλλόγους του νομού μας. Οι αποστολές θα διαμείνουν σε καταλύματα στη Νέα Πέραμο, τα μέλη της Ομοσπονδίας, οι κριτές και οι διαιτητές θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο «Ποσειδών».

    4 Responses to “Α.Ο. ΟΡΜΗ: Ανέλαβε το Πανελλήνιο πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης στο διάστημα 24-27/10”