Bookmarks

    Ένα ένα, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης ενώνει τα κομμάτια του πάζλ και από φιλικό σε φιλικό όλο και περισσότερο γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του, περίπου τέσσερις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Αυτό έκανε και κατά τη διάρκεια του τελευταίου φιλικού στην Πέρνη, με τον ίδιο να μην μένει ευχαριστημένος όχι τόσο από την ήττα από τον τοπικό Κεραυνό με (3-2), κυρίως από το μέτριο πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του. Βέβαια ο ίδιος και οι συνεργάτες του, στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Κ. δεν βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και αυτό γιατί υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη. Άλλωστε απομένουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και μέσα από τα φιλικά που θα ακολουθήσουν το σίγουρο είναι ότι η εικόνα που ο ίδιος θα σχηματίζει θα είναι όλο και πιο ξεκάθαρη. Πάντως είναι γεγονός ότι έχει μία και μάλιστα καθαρή εικόνα για τις έως τώρα αδυναμίες που έχουν παρατηρηθεί και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις ρίχνοντας βάρος σε θέματα τακτικής προσπαθεί να τις εξαλείψει μία μία.

     

    Με ενδιαφέρον αναμένεται το τουρνουά της Ελευθερούπολης

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειωθεί ότι δικαιολογημένα το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο τουρνουά της Ελευθερούπολης το Σάββατο (23/8) και στο οποίο ο Α.Ο.Κ. θα βρει μπροστά του δύο ομάδες τις οποίες και θα συναντήσει στη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το «οικοδεσπότη» Ορφέα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ η 4η της παρέας του τουρνουά είναι η ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθη. Μάλιστα στους αγώνες που θα δώσουν στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης οι «Αργοναύτες», αναμένεται ο Γιάννης Ισπυρλίδης να δοκιμάσει αρκετά σχήματα, χρησιμοποιώντας κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τα φιλικά προετοιμασίας να τονίσουμε ότι την Τετάρτη 27 Αυγούστου σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ την Κυριακή 31 Αυγούστου οι «Αργοναύτες» θα ταξιδέψουν στο Σουφλί για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Έβρο. Το τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ., το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο κατά πάσα πιθανότητα την ομάδα του Πανθρακικού.

    6 Responses to “Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ισπυρλίδης ενώνει τα κομμάτια του πάζλ ένα ένα και από φιλικό σε φιλικό γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του”