Bookmarks

    Το τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι του  έδωσε σήμερα Τετάρτη (20/8) το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. αυτήν την φορά στην Πέρνη με τον τοπικό πολύ δυνατό και κυρίως αποτελεσματικό Κεραυνό, παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων. Ένα φιλικό κατά τη διάρκεια του οποίου ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Ισπυρλίδης, πρόσθεσε επιπλέον στοιχεία στη «συλλογή» του για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

     


    Η ήττα του Α.Ο.Κ. με σκορ (3-2), μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους καβαλιώτες, αφού εκείνο που ενδιέφερε τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ήταν το να βγάλουν ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες σχεδόν στα μέσα της προετοιμασίας και 4 εβδομάδες περίπου πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Football League. Γενικά το φιλικό του Α.Ο.Κ. στην έδρα του Κεραυνού Πέρνης σήμερα Τετάρτη (20/8), έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή των «Αργοναυτών» Γιάννη Ισπυρλίδη να δοκιμάσει κάποια σχήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις, ξεκουράζοντας την ίδια ώρα και κάποιους άλλους.

     

    Στην μετριότητα ο Α.Ο.Κ.

     

    Ο Α.Ο.Κ. σε αντίθεση με την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσε στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, σήμερα Τετάρτη (20/8) στο σχετικά μικρό γήπεδο της Πέρνης που αποτέλεσε μάλλον «παγίδα» για τους παίκτες του από πλευράς διαστάσεων, δεν εξέπεμψε θετική αύρα παρά το ότι κατά διαστήματα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έδειξε όμως ότι αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίωρο από τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε, παρουσιάζοντας και κάποιες αδυναμίες κυρίως στον αμυντικό τομέα.. Στη συνέχεια οι παίκτες του ανέβασαν ρυθμό, προσπάθησαν για το καλύτερο, έδειξαν κάποια καλά στοιχεία στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά το σίγουρο είναι ότι έστειλαν ένα μήνυμα. Ότι δηλαδή μέσα από την καθημερινά σκληρή δουλειά και επίπονη δουλειά θα έρθουν τα ποθητά αποτελέσματα που όλοι επιζητούν μέσα στα αποδυτήρια. Και όλα αυτά απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό και πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι ο Κεραυνός Πέρνης που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και το βασικότερο είναι έχει στο ρόστερ του πολύ ποιοτικούς παίκτες. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο για τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη ο οποίος κρατάει τα θετικά από κάθε φιλικό που δίνει ο Α.Ο.Κ. και προσπαθεί μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του. Αυτό έκανε και σήμερα Τετάρτη (20/8) η τεχνική ηγεσία της ομάδα. Κατέγραψε τα θετικά αλλά και ορισμένες αδυναμίες, στοιχειά τα οποία θα τον βοηθήσουν στον σχεδιασμό των πλάνων του για τη συνέχεια της προετοιμασίας της Καβάλας. Γενικά όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Πέρνης παρακολούθησαν μία σπουδαία αναμέτρηση, με πολλά γκολ και βέβαια πλούσιο θέαμα και από πλευράς και των δύο ομάδων. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μόλις στο 13’ του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν την αδράνεια της άμυνας της Καβάλας εκμεταλλεύτηκε ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Άγγος ο οποίος πέρασε και από την ομάδα της Καβάλας, με υποδειγματικό πλασέ μέσα στη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Αθανασίου και έγραψε το (1-0). Μάλιστα οι γηπεδούχοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 26’ όταν από το φάουλ του Μπουλγουρά, με καρφωτή κεφαλιά ο Προδρομίτης διαμόρφωσε το (2-0). Ο Α.Ο.Κ. ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 44’ όταν η Καβάλα κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Πόποβιτς από τον Τσορμπατζί. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Παππάς, διαμορφώνοντας το (2-1). Στο 54’ ο Καρυπίδης ανέτρεψε στην περιοχή της Πέρνης τον Μπατάνη και ο διαιτητής Δημήτρης Ψωμόπουλος έδειξε νέο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπρατσιάνι αλλά σε ετοιμότητα ο Αγαθόπουλος απέσώβησε τον κίνδυνο για την ισοφάριση. Και στο 63’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Κωσταντάρας, ένας ακόμη πρώην παίκτης της Καβάλας, διαμόρφωσε το (3-1). Στο 69’ από την έξοχη πάσα του Ζουνίνιο κάτοχος της μπάλας έγινε ο Χάρης Παππάς ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-2).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Μπροστά στο διαιτητή Δημήτρη Ψωμόπουλο και τους βοηθούς του Βασίλη Καραβασίλη και Αλέξανδρο Μανούσο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Κεραυνός Πέρνης (Γιάννης Μαλαματάς): Αγαθόπουλος, Τσορμπατζί, Ιβανίδης, Προδρομίτης, Καρμπίδης, Κωνσταντάρας, Μπουλγουράς, Αρχοντής, Μορφακίδης, Αλή Ογλού, Άγγος.

    Αγωνίστηκαν και οι: Μπουντρούδης, Σαμαράς, Γιαννόπουλος, Μαξούμ, Α. Τσορμπατζί, Κολλιός, Τριανταφυλλίδης.

     

    Α.Ο.Κ. (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Σταματόπουλος, Μπατάνης, Γαβριηλίδης, Μπλιός, Διαμαντίδης, Ζουνίνιο, Παππάς, Πόποβιτς.

    Αγωνίστηκαν και οι: Γαβριήλ, Παπαδιώτης, Παρμαξίδης, Παπαδόπουλος, Κυγάης, Καρακεϊσογλου, Μπρατσιάνι, Χρυσαλίδης.

     

    Ακολουθεί το τουρνουά της Ελευθερούπολης

     

    Παρελθόν αποτελεί το τρίτο κατά σειρά φιλικό των «Αργοναυτών» με τον Κεραυνό Πέρνης και από κει και πέρα ο Α.Ο.Κ. το Σάββατο 23 Αυγούστου, στην Ελευθερούπολη, θα λάβει μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου το οποίο θα διοργανώσει ο τοπικός Ορφέας. Την Τετάρτη 27 Αυγούστου σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενώ την Κυριακή 31 Αυγούστου οι «Αργοναύτες» θα ταξιδέψουν στο Σουφλί για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Έβρο. Το τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ., το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο κατά πάσα πιθανότητα την ομάδα του Πανθρακικού.

     

     

    13 Responses to “Μακριά από το καλό πρόσωπο που έδειξε στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα ο Α.Ο.Κ. σήμερα Τετάρτη (20/8) έχασε στην Πέρνη από τον εντυπωσιακό τοπικό Κεραυνό με σκορ (3-2)”