Bookmarks

    Δικαιολογημένη πέρα για πέρα χαρακτηρίζεται η ικανοποίηση που επικρατεί εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. από το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι «Αργοναύτες» στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

     

    Το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη δικαιότατα έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με σκορ (2-1) αλλά ωστόσο η γεύση που έμεινε στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας αλλά στους φιλάθλους, ήταν μία γεύση γλυκιά. Και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. στο με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, , παρουσιάστηκε φανερά βελτιωμένο και πιο ουσιαστικό σε σχέση με τα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έδωσε, μέχρι τώρα. Έδειξε αρκετά καλά στοιχειά σε όλες τις γραμμές του. Άξιζε το νικηφόρο αποτέλεσμα πέρα για πέρα. με βάση το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε, είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι σε ένα ακόμη φιλικό, αρκετές κλασικές ευκαιρίες και γενικότερα απέδωσε καλό θέαμα και στα δύο ημίχρονα. Μάλιστα στο φιλικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η τεχνική ηγεσία της Καβάλας έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας ενώ για προληπτικούς λόγους προφυλάξε κάποιους οι οποίοι αισθάνονται μικρό ενοχλήσεις.

     

    Ακολουθεί το φιλικό μέσα στον Έβρο Σουφλίου

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας και το ενδιαφέρον είναι πλέον στραμμένο στο Κυριακάτικο φιλικό στο Σουφλί με αντίπαλο τον τοπικό Έβρο. Ένα αρκετά δυνατό τεστ από το οποίο ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης αναμένεται να βγάλει εκ νέου συμπεράσματα. Το τελευταίο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τον Α.Ο.Κ., το οποίο μάλιστα θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο κατά πάσα πιθανότητα την ομάδα του Πανθρακικού. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η κλήρωση για το νέο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (1/9) στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ (στην αίθουσα Δ.Σ.). Στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

     

    5 Responses to “Δικαιολογημένη πέρα για πέρα είναι η ικανοποίηση που επικρατεί εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. για το πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης”