Bookmarks

    Ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» με ανακοίνωση του, χαιρετίζει την πρωτοβουλία των Παλαιμάχων να τρέξουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία και να είναι σίγουροι πως με σωστές και υγιείς κινήσεις και προσπάθειες επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ομαλή λειτουργία της θα έχουν την αμέριστη και δυναμική συμπαράσταση των μελών του.

     

    H ανακοίνωση του Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» αναφέρει τα εξής:

     

    – «Ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων χαιρετίζει την πρωτοβουλία των Παλαιμάχων να τρέξουν την ομάδα μας στη Γ κατηγορία και να είναι σίγουροι πως με σωστές και υγιείς κινήσεις και προσπάθειες επαναφέροντας τη σταθερότητα και την ομαλή λειτουργία της θα έχουν την αμέριστη και δυναμική συμπαράσταση μας στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Όλοι μαζί δυναμικά παραμερίζοντας τις πικρίες και τη μιζέρια του παρελθόντος να συστρατευτούμε και να επαναφέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που πρέπει να αγωνίζεται… Μια ζωή ΑΟΚ!!!».

    6 Responses to “Ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» με ανακοίνωση του χαιρετίζει την πρωτοβουλία των Παλαιμάχων να τρέξουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική”