Bookmarks

    Μήνυμα ενότητας και καβαλιώτικης πανστρατιάς, έστειλαν σήμερα Τετάρτη (23/7) η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του και τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν, στην «πλημμυρισμένη» αίθουσα του ξενοδοχείου «Galaxy» στην Καβάλα. Μία συνέντευξη τύπου, εφ’ όλης της ύλης, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Ισπυρλίδης και τα πρώτα 8 μεταγραφικά αποκτήματα.

     

    Στη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου το παρόν τους έδωσαν δεκάδες Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, και βέβαια πολλοί καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο γενικό κάλεσμα που έγινε. Μεταξύ αυτών, μέλη της Διοίκησης των «Γαλάζιων Αργοναυτών», όπως και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου όλοι μίλησαν για ενότητα, και για γενική πανστρατιά στο νέο ξεκίνημα το οποίο γίνεται, προκειμένου ο Α.Ο.Κ. στον επίλογο της ποδοσφαιρικής χρονιάς να έχει εξασφαλίσει την άνοδό του και την επιστροφή του στην Football League.

     

    Οι δηλώσεις του Ντίνου Κανάκη

    Να σημειωθεί ότι αρχικά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, έκανε έναν απολογισμό της έρευνας που έγινε για την ανάδειξη επενδυτή στην ομάδα. Ο ίδιος παράλληλα υπογράμμισε πως γενική διαπίστωση ήταν ότι ο Α.Ο.Κ. δεν θα μπορούσε να προχωρήσει με εταιρία λαϊκής βάσης. Υπογράμμισε δε ότι για τις περιπτώσεις των φερόμενων επενδυτών Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη με τους οποίους υπήρξε αρχική συμφωνία, αυτή δεν ολοκληρώθηκε αλλά όπως είπε ο Ντίνος Κανάκης, ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. δεν φέρνει καμία απολύτως ευθύνη. Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στο θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Καβάλα, λέγοντας ότι αυτή θα προχωρήσει από τους μετόχους της, ενώ κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ζήτησε από τους καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπήκαν μπροστάρηδες με γνώμονα την πρόοδο της ομάδας.

     

    Οι δηλώσεις του Σίμου Ανθουλάκη

    Ακολούθως το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και επικεφαλής της νέας Διοικούσας Επιτροπής, Σίμος Ανθουλάκης ο οποίος στάθηκε στο νέο ξεκίνημα ενώ μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Νίκο Καραγεωργίου και Παύλο Δερμιτζάκη. Παράλληλα ο ίδιος, μίλησε για σύμπνοια μεταξύ των Παλαιμάχων και του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., έκανε αναφορά στη Διοικούσα Επιτροπή που στελεχώνεται και από τους δύο ενώ ζήτησε η προσπάθεια αυτή, να αγκαλιαστεί από όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους, για να έχει επιτυχία. Τέλος ο Σίμος Ανθουλάκης έκανε λόγο για τα τρία στοιχεία τα οποία συνθέτουν την εικόνα της προσπάθειας που καταβάλλεται και αναφέρθηκε στην αγάπη για τον Α.Ο.Κ., στον ρομαντισμό που υπάρχει και στο όραμα για να πάει μπροστά αυτή η ομάδα.

     

    Οι δηλώσεις του Παύλου Κούντουρα

    Στην εξέλιξη της συνέντευξης τύπου το λόγο πήρε στη συνέχεια ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Παύλος Κούντουρας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι μεγάλωσε και γέρασε με τον Α.Ο.Κ.. Αναφέρθηκε στην πολύχρονη ιστορία της ομάδας, στην συνένωση που έγινε πριν πενήντα χρόνια περίπου από τις ομάδες, Φίλιπποι, ΑΕΚ Καβάλας και  ενώ έκανε έκλιση για βοήθεια όλων, των επωνύμων καβαλιωτών, των ανωνύμων φιλάθλων, πολύ περισσότερο δε των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τέλος ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. Παύλος Κουντουρας είπε χαρακτηριστικά πως είναι ντροπή μία πόλη όπως η Καβάλα με δεκάδες χιλιάδες πολίτες να μην μπορεί να στηρίξει μία ομάδα όπως ο Α.Ο.Κ..

     

    Οι δηλώσεις του Λάκη Χατζηαποστολίδη

    Από τη πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Κ. Λάκης Χατζηαποστολίδης ζήτησε και αυτός με τη σειρά του όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν τη προσπάθεια. Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι οι Παλαίμαχοι, δεν είναι ούτε βέβαια έχουν στόχο να γίνουν επαγγελματίες παράγοντες. Υπογράμμισε δε ότι βασικός στόχος της προσπάθειας που καταβάλλεται είναι η ομάδα να πάει μπροστά και για να πάει μπροστά, απαιτείται όλοι να βοηθήσουν.

     

    Οι δηλώσεις του Στέλιου Κατρακυλάκη

    Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται ανάμεσα σε άτομα τα οποία αγαπούν τον Α.Ο.Κ. και θέλουν να τον δουν να πηγαίνει μπροστά. Σημείωσε δε, ότι οι Παλαίμαχοι ανέλαβαν μία ομάδα χωρίς ρουχισμό και χωρίς έμψυχο δυναμικό ενώ υπογράμμισε ότι εκ των πραγμάτων ο Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Παράλληλα ο Στέλιος Κατρακυλάκης σημείωσε ότι θα γίνει ρεκόρ διάθεσης διαρκείας εισιτηρίων ενώ μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το νέο προπονητή της ομάδας Γιάννη Ισπυρλίδη, με τον οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε συνεργάστηκε μαζί του στη Scoda Ξάνθη. Παράλληλα ο Στέλιος Κατρακυλάκης ανέφερε ότι συνεργάτης του Γιάννη Ισπυρλίδη στη τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. θα είναι ο Γιώργος Γουνελάς. Τέλος ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης αποκάλυψε τα ονόματα των οκτώ (8) ποδοσφαιριστών, με τους οποίους έχει υπάρξει οριστική συμφωνία. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, Χάρη Παππά, Νάσο Αθανασίου, Θωμά Γκαρακλίδη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Παύλο Σταματόπουλο, Χρήστο Μπάτζιο, Αδαμ Καραπατσιά και Άγγελο Κυγάη. Παράλληλα ο Στέλιος Κατρακυλάκης υπογράμμισε ότι θα γίνουν στο άμεσο μέλλον ακόμη πιο σημαντικά βήματα στο να ενισχυθεί η ομάδα και να είναι έτοιμη ενώ υπογράμμισε ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα (28/7), στις 18:00 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ισπυρλίδη

    Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης ο οποίος μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    – «Για μένα αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή να αναλαμβάνω τις τύχες της Καβάλας, μία ομάδα ιστορική και με μεγάλη δυναμική. Η πρόκληση αλλά και η πρόσκληση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη λαμβάνοντας υπόψη το ότι αυτή έγινε από καταξιωμένους ανθρώπους σε πανελλήνιο επίπεδο στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

    Παράλληλα ο νέος προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης έκανε έκκληση στους καβαλιώτες φιλάθλους να ενεργοποιηθούν όσο περισσότερο γίνεται δίπλα στην ομάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι για να πετύχει ο Α.Ο.Κ. στο στόχο του, θα πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι και να υπάρχει σύμπνοια.

    2 Responses to “Μήνυμα ενότητας και καβαλιώτικης πανστρατιάς, έστειλαν σήμερα Τετάρτη (23/7) η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του και τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν, στην «πλημμυρισμένη» αίθουσα του ξενοδοχείου «Galaxy» στην Καβάλα”