Bookmarks

    Ιδιαίτερα κρίσιμη σε πολλά μέτωπα και πολύ καθοριστική χαρακτηρίζεται η εβδομάδα που ξεκίνησε για τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού αντρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα, που ανέλαβε να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μία εβδομάδα εξελίξεων σχετικά με το νέο προπονητή του Α.Ο.Κ., τα μεταγραφικά, τα διαρκείας εισιτήρια και βέβαια η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (23/7) συνέντευξη τύπου.

     

    Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής

    Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη (23/7), η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού αντρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει πλήρη αναφορά στους στόχους, την φιλοσοφία και την προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε από τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα για το θέμα αυτό εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού αντρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    – «H διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού αντρικού τμήματος του Α.Ο.Καβάλα σας προσκαλεί στην συνέντευξη τύπου που διοργανώνει την Τετάρτη (23/7) και ώρα 18:30, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στην FootballLeague 2. H εκδήλωση είναι ανοικτή για τους φιλάθλους και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου GALAXY, το οποίο και ευχαριστούμε πολύ που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας».

     

    Συνάντηση τη Δευτέρα (21/7) με τη Δήμητρα Τσανάκα

     Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται τη Δευτέρα (21/7) η συνάντηση της επιτροπής των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. με τη νέα Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Το ραντεβού των δυο πλευρών έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη 1 και μισή το μεσημέρι και από τη νέα Δήμαρχο Καβάλας, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. αναμένεται να ζητήσουν τη στήριξή της σε όλα τα επίπεδα. Να θυμίσουμε ότι το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής (18/7) οι Παλαίμαχοι του Α.Ο.Κ., συνάντησαν και ζήτησαν τη στήριξη και από τον απερχόμενο Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.

     

    Το ενδιαφέρον στραμμένο στα μεταγραφικά

    Από κει και πέρα δικαιολογημένα το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στη συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας αλλά και στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού των «Αργοναυτών». Μάλιστα να σημειώσουμε ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή αλλά και των συνεργατών του, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (23/7) στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. Από κει και πέρα η Διοικούσα Επιτροπή των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. έχει στρέψει το μεγάλο ενδιαφέρον της στη μεταγραφική ενίσχυση και στον «εμπλουτισμό» του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Πρόθεση είναι να απορροφηθούν κάποια ταλέντα από το Νομό Καβάλας και να αποκτηθούν παράλληλα έμπειροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν μία διαφορετική δυναμική στην ομάδα της Καβάλας. Επ’ αυτού να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που δραστηριοποιούνται για τα μεταγραφικά του Α.Ο.Κ. έχουν αποσπάσει το «Ο.Κ.» τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστών οι οποίοι θεωρούνται παίχτες των «Αργοναυτών».

    One Response to “Ιδιαίτερα κρίσιμη σε πολλά μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά και πολύ καθοριστική χαρακτηρίζεται η εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Α.Ο.Κ.”