Bookmarks

    Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ. η οποία ξεκαθαρίζει τη θέση της ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτε φημολογία έχει αναπτυχθεί περί ανάμιξης της με πρόσωπα τα οποία διαταράσσουν τις σχέσεις με τα τοπικά ερασιτεχνικά Σωματεία.

     

    Η ανακοίνωση

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    – «Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε φημολογία έχει αναπτυχθεί περί ανάμειξης με πρόσωπα τα οποία διαταράσσουν τις σχέσεις μας με τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία. Πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται σε σενάρια που τα θέλουν να αντλούν νεαρούς ποδοσφαιριστές για συγκρότηση τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ, όχι μόνο δεν έχουν σχέση με μας αλλά θίγουν τα συμφέροντα μας. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως αυτοσκοπός και μέλημα μας είναι η διαχείριση της ομάδας και η πραγματοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει, και σε καμία περίπτωση να βλάψουμε τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία με τα οποία θέλουμε αγαστή συνεργασία».

     

    3 Responses to “Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν έχουμε καμία σχέση με οποιαδήποτε φημολογία έχει αναπτυχθεί περί ανάμειξης με πρόσωπα τα οποία διαταράσσουν τις σχέσεις μας με τα τοπικά ερασιτεχνικά σωματεία».”