Bookmarks

    Περίπου μία ώρα διήρκησε το ραντεβού των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. με τη νέα Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα σήμερα, Δευτέρα (21/7). Ήταν ένα ραντεβού το οποίο κλείστηκε με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και στο οποίο να τονίσουμε, πως η νέα Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ανταποκρίθηκε άμεσα.

     

    Να τονίσουμε ότι το ραντεβού της ίδιας με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές έγινε μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό, δείγμα της καλής σχέσης των δύο πλευρών, πολύ περισσότερο δε δείγμα της διάθεσής τους να συνεργαστούν και μάλιστα άμεσα για το καλό της ομάδας. Να σημειώσουμε το γεγονός ότι από την πλευρά τους οι Παλαίμαχοι παίκτες ζήτησαν τη στήριξη της νέας Δημάρχου Καβάλας, στην παρούσα χρονική περίοδο και γενικότερα κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στο οποίο ο Α.Ο.Κ. θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Μάλιστα από τη πλευρά της η νέα Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, έδειξε αμέριστη στήριξη και πολλή μεγάλη διάθεση για την πρωτοβουλία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και γενικότερα εξέφρασε την πρόθεσή της να βοηθήσει τον Α.Ο.Κ., στο νέο ξεκίνημα το οποίο επιχειρείται. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στη συνάντησή τους με τη νέα Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα το παρόν τους έδωσαν, πολλοί Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως οι Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Σίμος Ανθουλάκης ενώ παρόν ήταν και ο νέος Αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου.

    6 Responses to “Ειλικρινής, σοβαρός διάλογος και κυρίως μεγάλη διάθεση για στήριξη στη συνάντηση της νέας Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα σήμερα Δευτέρα (21/7) το μεσημέρι με τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ.”