Bookmarks

    Αρκετά θέματα φαίνεται πως θα συνεχίσουν να παραμένουν ανοιχτά στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Τα οικονομικά προβλήματα της Α.Ε.Κ.

    Αυτό, όμως, που βγαίνει στην επιφάνεια έντονα τις τελευταίες ημέρες -αν και, λίγο ως πολύ, ήταν γνωστό εδώ και καιρό- είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, τα οποία καθιστούν την επιστροφή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Ο νόμος προβλέπει ότι «ομάδα που έχει εις βάρος της τελεσίδικες αποφάσεις για χρέη, δεν μπορεί να προβιβαστεί» και η ΑΕΚ ανήκει σ” αυτή την κατηγορία. Εις βάρος της εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση (από το Εφετείο) για τα χρέη προς τον άλλοτε φροντιστή Γιώργο Γαργαρόπουλο, ύψους 90.000 ευρώ, τα οποία και «μπλοκάρουν» τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του πρώην «κιτρινόμαυρου» φροντιστή, Παντελής Δέδες. Η απόφαση που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Γαργαρόπουλος έχει ουσιαστικά προκαλέσει την στάση πληρωμών στις τάξεις της Ένωσης, καθώς όπως προκύπτει η ίδια η ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει κάποιον, αν δεν εξοφλήσει τις οφειλές της. Για αυτό και οι διαπραγματεύσεις με παίκτες γίνονται μόνο με προσωπικές επιταγές, που ανήκουν δηλαδή στα πρόσωπα και όχι στην ιδιότητα τους. Πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέντευξη τύπου που θα δώσουν, στις 4 το απόγευμα, οι παίκτες της ΑΕΚ -στην διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, με τους παράγοντες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να περιμένουν στο «ακουστικό» τους για να δουν αν, τελικά, θα αγωνιστούν στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Με βάση όλα τα παραπάνω η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να περιμένουν τις εξελίξεις για να δουν τελικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα περίοδο.

     

    Σε εκκρεμότητα το ραντεβού Γ. Παπακωνσταντίνου-Γ. Τζήμα

     Από κει και πέρα σε εκκρεμότητα παραμένει το ραντεβού μεταξύ του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου, με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν διάφορα σημαντικά θέματα τα οποία άπτονται της περαιτέρω συνεργασίας τους. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τζήμας δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και όπως όλα δείχνουν θα καθίσει στο πάγκο της και τη νέα περίοδο. Από κει και πέρα οι δύο πλευρές στο μεταξύ τους ραντεβού αναμένεται να συζητήσουν και θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό μέρος, δηλαδή με τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της Ένωσης.

    5 Responses to “Αρκετά θέματα παραμένουν ανοιχτά στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης εν αναμονή της συνάντησης του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου, με τον προπονητή Γιάννη Τζήμα”