Bookmarks

     

    Την ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των Καβαλιωτών φιλάθλων στη νέα προσπάθεια που θα καταβληθεί ζήτησε μέσα από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου. Μεταξύ των άλλων ο ίδιος σημείωσε ότι τόσο ο Α.Ο.Κ. όσο και η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας διαφημίζουν και κάνουν γνωστή την πόλη της Καβάλας ανά το πανελλήνιο ενώ παράλληλα τόνισε ότι «Η πόλη είμαστε εμείς όλοι μαζί. Άρα όλοι θα πρέπει να δίνουμε το παρών μας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και να χειροκροτούμε τις προσπάθειές της στηρίζοντας την ίδια την ομάδα».

     

    Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου υπογράμμισε ότι ο προπονητής Γιάννης Τζήμας έχει συμβόλαιο με την ομάδα ενώ δήλωσε υπερήφανος γι’ αυτή την προσπάθεια που έχει καταβάλλει η ομάδα του.

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Παπακωνσταντίνου

    Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Κατ’ αρχήν θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου στήριξε τις προσπάθειές μας και συμπαραστάθηκαν σ’ αυτή την άξια ομάδα η οποία μας έκανε όλους υπερήφανους. Εκείνο το οποίο θέλω να σημειώσω είναι ότι η προσπάθεια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα συνεχιστεί απ’ όλους μας, ολόκληρη η πόλη θα πρέπει να στηρίξει πιο δυνατά την προσπάθεια που θα συνεχιστεί γιατί είδαμε ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρκέ και εμείς που αγωνιστήκαμε από έξω παίρνουμε θάρρος και δύναμη, πέρα από την ηθική αποδοχή του κόσμου. Τα χρόνια περνούν. Ο Πρόεδρος και κάθε Πρόεδρος θέλει να έχει τη συμπαράσταση όλων γιατί ουσιαστικά μιλάμε για προσφορά προς την πόλη της Καβάλας. Μία πόλη η οποία ακούγεται ανά το πανελλήνιο και θα πρέπει διαρκώς να θυμόμαστε ότι η πόλη μας έγινε γνωστή στο πανελλήνιο πέρα από τον Α.Ο.Κ. και από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Υπάρχει δηλαδή ένα σημείο αναφοράς ότι η ομάδα μας έκανε 5 χρόνια στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, έχει παλέψει άξια στο πρωτάθλημα της Α2, αγωνίζεται πάντοτε καθαρά και έχουμε ένα γήπεδο το οποίο είναι γεμάτο από κόσμο, από γυναίκες, οικογένειες και παιδιά. Την ίδια ώρα θέλω να σας πω ότι είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτό το περιβάλλον, αυτή την ομάδα και αυτές τις συνθήκες μέσα από τις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Για το λόγο αυτό θέλω να σας πω ότι η ομάδα εκφράζει την πόλη μας. Η πόλη είμαστε εμείς όλοι μαζί. Άρα όλοι θα πρέπει να δίνουμε το παρών μας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και να χειροκροτούμε τις προσπάθειές της στηρίζοντας την ίδια την ομάδα».

     

    -Σε ερώτηση που τέθηκε στον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου για το αν θα παραμείνει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ο προπονητής Γιάννης Τζήμας, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

    -«Γιατί να μη μείνει. Ο κύριος Τζήμας έχει συμβόλαιο κατ’ αρχήν με την ομάδα αλλά πέραν του συμβολαίου που υπάρχει πρέπει να τα δούμε όλα εκ νέου και με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε».

    One Response to “Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστας Παπακωνσταντίνου υπογραμμίζει: «Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την ομάδα που εκφράζει ολόκληρη την πόλη μας και για τις συνθήκες μέσα από τις οποίες δραστηριοποιούμαστε»”