Bookmarks

     

    Την επιθυμία του να παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέφρασε με τις δηλώσεις που έκανε ο καλαθοσφαιριστής Βασίλης Αγγελακόπουλος. Ο ίδιος δικαιολογημένα εξέφρασε την πικρία για τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας για την ομάδα του αλλά παρ’ όλα αυτά όπως ο ίδιος υπογράμμισε άπαντες στην Καβαλιώτικη ΚΑΕ θα πρέπει να κρατήσουν τα θετικά στοιχεία τα οποία όπως είπε ήταν πολλά για την Ένωση τη χρονιά που προηγήθηκε.

     

    Οι δηλώσεις του Βασίλη Αγγελακόπουλου

    Ο παίκτης της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βασίλης Αγγελακόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του με τον Φιλαθλητικό, καθώς και στη φετινή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Χαρακτηριστικά ο Βασίλης Αγγελακόπουλος δήλωσε τα εξής:

    -«Το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε με τον Φιλαθλητικό για μας ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι προκειμένου να βρούμε κίνητρο για να το κατακτήσουμε μετά το άτυχο παιχνίδι μας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας αλλά παρ’ όλα αυτά μαζευτήκαμε μέσα στα αποδυτήρια και το θέλαμε. Εκείνο το οποίο θέλω να σημειώσω είναι το γεγονός ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έδειξε ότι είναι ενωμένη, πιστεύω ότι στην αναμέτρηση με τον Φιλαθλητικό βγάλαμε ενέργεια και σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα αποφασισμένη η οποία έπαιζε μία ολόκληρη κατηγορία αλλά με τη νίκη που πήραμε ευχαριστήσαμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας χειροκροτήσουν στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Εκείνο το οποίο θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι ήταν δίπλα μας και στα δύσκολα αλλά το σίγουρο είναι ότι έτσι όπως κύλισε το πρωτάθλημα ο επίλογός του μας αφήνει μία πικρία. Ωστόσο εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι το ότι σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και αυτό γιατί η χρονιά ήταν γεμάτη χαρές, κρίθηκε σε μία «ζαριά», ήμασταν άτυχοι αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα πρέπει να κρατήσουμε όλα τα θετικά, να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και το σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και όσοι αποτελέσουν το ρόστερ της τη νέα περίοδο θα πρέπει να παλέψουν γιατί το σίγουρο είναι ότι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αξίζει να βρίσκεται στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της χώρας μας».

     

    -Σε ερώτηση για το αν ο Βασίλης Αγγελακόπουλος θα είναι και τη νέα περίοδο στο ρόστερ της Ένωσης Καβάλας ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Ακόμη αυτό δεν το γνωρίζω. Εγώ προσωπικά θέλω να μείνω στην ομάδα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να ξεκουραστούμε λίγο και από κει και πέρα θα το συζητήσουμε. Πάντως να ξέρετε ότι οι δύσκολες καταστάσεις πάντα σε πεισμώνουν».

    10 Responses to “Βασίλης Αγγελακόπουλος: «Οι δύσκολες καταστάσεις πάντα σε πεισμώνουν και εγώ προσωπικά θέλω να μείνω για μία ακόμη χρονιά στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας»”