Bookmarks

    Με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο (5/4) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας τον Αρκαδικό για την 22η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Μία αναμέτρηση η οποία έχει σίγουρα το χαρακτήρα ενός ντέρμπι αλλά την ίδια ώρα ο στόχος για το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα, είναι ένας και μοναδικός, δηλαδή η κατάκτηση των βαθμών της νίκης προκειμένου ο στόχος για την άνοδο στην Α1 κατηγορία να γίνει ακόμη μεγαλύτερος.

     

    Η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη, κυλάει ομαλότατα χωρίς ιδιαίτερα και σοβαρά προβλήματα αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και με την επιβλητική τους παρουσία να στηρίξουν τους παίκτες του Γιάννη Τζήμα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

     

    Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαρμαρινού

    Την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι του Λαγκαδά εξήρε, ο σέντερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Δημήτρης Μαρμαρινός, τονίζοντας πως ο κόσμος της ομάδας, είναι η ψυχή της! Ο έμπειρος φορ της Καβάλας, ξεκαθάρισε πως ο στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει στην Αμαλιάδα τη 2η θέση, όμως μέχρι τότε θα παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

     

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαρμαρινού είναι οι εξής:

    – Που κρίθηκε Δημήτρη το παιχνίδι στο Λαγκαδά;
    – «Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα, ο Ερμής έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Εμείς ήμαστε πιο έμπειροι και διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Θα σταθώ στην παρουσία του κόσμου μας που είναι πραγματικά μία έξτρα ώθηση, που μας ξάφνιασε θετικά. Ο κόσμος της ομάδας, είναι η ψυχή της! Εμείς γι’ αυτούς παίζουμε και χαιρόμαστε να τους βλέπουμε ευτυχισμένους. Είναι μαζί μας και στο τέλος θα ήθελα όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε».

     

    – Το πιο δύσκολο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι μήπως η απόλυτη προσήλωση;
    – «Αυτό είναι το αυτονόητο. Οι παίκτες είναι έμπειροι και τα έχουμε περάσει αυτά. Ξέρουμε πως πριν την Αμαλιάδα, έχουμε πολλούς «τελικούς» ακόμη και όλα τα μάτς τα υπολογίζουμε. Πόσο μάλλον τον Αρκαδικό, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Εμείς έχουμε το μυαλό μας μόνο στο μάτς του Σαββάτου. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, γιατί όπως σας είπα, εμείς παίζουμε πρώτα για αυτούς».

     

    – Μοιραία βλέπετε και τι κάνει ο Κόροϊβος;
    – «Ειλικρινά όχι! Θα ήταν λάθος αυτό. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδας και όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε το μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει όλοι στην ομάδα. Μόνο από τις δικές μας δυνάμεις εξαρτιόμαστε».

     

    *** Στο πλαίσιο των επισκέψεων της σε σχολεία του νομού Καβάλας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, θα επισκεφθεί στις 09.45’ το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

     

    Το «ευχαριστώ» για τον κόσμο

    Επιβλητική πέρα για πέρα ήταν η παρουσία των Καβαλιωτών φιλάθλων και ειδικότερα των μελών της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά και το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε ευχαριστήριο δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής:

    -«Το Δ.Σ. της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τόσο τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, αλλά και όλους τους άλλους πιστούς φίλους του καβαλιώτικου μπάσκετ, που βρέθηκαν στο κλειστό του Λαγκαδά και βοήθησαν τα μέγιστα στη νίκη της αγαπημένης ομάδας μας. Το έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές, πως μόνο όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος, μπορούμε να επιστρέψουμε και πάλι για πάντα στην Α1».

    One Response to “Με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο (5/4) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας τον Αρκαδικό για την 22η αγωνιστική – Δημήτρης Μαρμαρινός: «Ο φίλαθλος κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας»”