Bookmarks

    Μετά το Πάσχα κα μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε στην τελική ευθεία αρχίζει να μπαίνει το θέμα της παραμονής ή μη των «Αργοναυτών» στη Football League και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής την ερχόμενη Πέμπτη (24/4), αναμένεται να συζητηθεί και το συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για τους «Αργοναύτες», με την ΠΑΕ Καβάλα ως γνωστών να έχει καταθέσει πρόταση στην διοργανώτρια αρχή και ειδικότερα στη Football League για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας, συνολικά 6 στον αριθμό, από τους δύο ομίλους του πρωταθλήματος της Football League που διανύουμε.

     

    Αρκετοί «σύμμαχοι» με την ΠΑΕ Καβάλα

    Η πρόταση αυτή μάλιστα δείχνει να έχει αρκετούς συμμάχους και βέβαια πέραν των ομάδων που άμεσα ενδιαφέρονται γύρω από το θέμα αυτό δεν έχει εκφραστεί κάποια αρνητική θέση μέχρι τώρα σχετικά με την πρόταση την οποία κατέθεσαν οι «Αργοναύτες». Το όλο θέμα που συζητήθηκε σε προηγούμενες συνεδριάσεις της Football League αναμένεται να συζητηθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (24/4) το οποίο θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι. Να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι μεταξύ των δύο θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αφού το πρώτο έχει να κάνει με τη λήψη απόφασης σχετικά με πόρισμα ελέγχου και έκθεση ελέγχου της Ε.Ε.Α. ενώ το δεύτερο θέμα της συνεδρίασης περιλαμβάνει διάφορα θέματα. Πιθανολογείται μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Football League αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία συγκρότησης της Γενικής Συνέλευσης της Football League. Εκεί όπου το κάθε ένα μέλος μεμονωμένα θα κληθεί επίσημα να ψηφίσει υπέρ ή μη της παραμονής των τριών ομάδων από κάθε όμιλο οι οποίες βαθμολογικά έχουν υποβιβαστεί. Από κει και πέρα αν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Football League που πιθανολογείται ότι θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου όλα πάνε καλά και το σώμα ομόφωνα αποφασίσει για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας τότε το όλο θέμα θα πάει στην ΕΠΟ προκειμένου η Ελληνική Ομοσπονδία να θέσει επί τάπητος το θέμα παίρνοντας ανάλογες αποφάσεις.

     

    Στην Αθήνα θα μεταβεί ο Βλάσης Τσάκας

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι στην Αθήνα αναμένεται να μεταβεί την ερχόμενη Πέμπτη (24/4) ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα Βλάσης Τσάκας προκειμένου να παραβρεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ μέχρι σήμερα να τηρεί σιγή ιχθύος, συνεχίζοντας τις επαφές της με άλλες ΠΑΕ των δύο ομίλων της Football League διατηρώντας συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη του όλου θέματος.

    5 Responses to “Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε στην τελική ευθεία αρχίζει να μπαίνει το θέμα της παραμονής ή μη των «Αργοναυτών» στη Football League και θα τεθεί επί τάπητος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League την ερχόμενη Πέμπτη (24/4)”