Bookmarks

    Όπως όλα δείχνουν μετά το Πάσχα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Football League, κατά τη διάρκεια της οποίας αναμένεται να συζητηθεί το αίτημα το οποίο κατέθεσε η ΠΑΕ Καβάλα για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από τους δύο ομίλους του φετινού πρωταθλήματος της Football League. Και ενώ η αγωνία εξακολουθεί να υφίσταται, έχοντας το δικό της ρόλο στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα για την τύχη της ομάδας και για το κατά πόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, κυρίαρχο χαρακτηριστικό των τελευταίων ημερών είναι η αβεβαιότητα στην κυριολεξία δίνει και παίρνει.

     

    Ναι μεν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα και ο Πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλός της Βλάσης Τσάκας έχει «εισπράξει» δεσμεύσεις προφορικές από ομολόγους Προέδρους άλλων ΠΑΕ των δύο ομίλων της Football League αλλά την ίδια ώρα τα πάντα είναι ρευστά και τίποτε απολύτως δε θεωρείται βέβαιο για την παραμονή της ομάδας στη Football League.

     

    Παρακινδυνευμένες οι όσες προβλέψεις

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι όσες προβλέψεις κι αν επιχειρηθούν να γίνουν θα είναι παρακινδυνευμένες δεδομένου του ότι για να φτάσει στο σημείο ο Α.Ο.Κ. να δικαιωθεί θα πρέπει να περάσει από «συμπληγάδες πέτρες». «Συμπληγάδες» οι οποίες έχουν να κάνουν πρώτον με την ομόφωνη απόφαση την οποία πάση θυσία θα πρέπει να πάρει αρχικά η Γενική Συνέλευση της Football League. Αυτό σημαίνει ότι για να συνεχίσει να ελπίζει ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στους δύο ομίλους της Football League να αποφασίσουν θετικά για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα ψηφίσει αρνητικά τότε οι ελπίδες του Α.Ο.Κ. εξανεμίζονται για τα καλά. Αν πάλι υπάρξει ομόφωνη απόφαση, τότε το όλο θέμα θα πρέπει να πάει στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η συνεδρίασή της προσδιορίζεται περί τα τέλη Μαΐου. Και βέβαια εκεί κανένας δε γνωρίζει ποια τροπή θα πάρει το όλο θέμα και ποια απόφαση θα παρθεί. Έτσι με βάση όλα τα παραπάνω η αβεβαιότητα και η αγωνία, χαρακτηριστικά τα οποία επικρατούν σήμερα στον Α.Ο.Κ. θα εξακολουθήσουν να υφίστανται, τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι και το τέλος του επόμενου μήνα ώστε ο Α.Ο.Κ. να μάθει επιτέλους σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Αναμονή για 10 ποδοσφαιριστές

    Και ενώ άπαντες στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα περιμένουν αρχικά την ομόφωνη απόφαση της Football League μετά τη Γενική Συνέλευση στην οποία θα προχωρήσει, ακολούθως την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας, το ίδιο περιμένουν και δέκα (10) ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και δεσμεύονται με συμβόλαιο, στην περίπτωση που τελικά οι «Αργοναύτες» παραμείνουν στην κατηγορία.

    Οι ποδοσφαιριστές αυτοί που ενδεχομένως να κοιτάζουν σε κάποιες άλλες ομάδες είναι οι Ιορδάνης Παπαργυρίου, Γιάννης Καζαντζίδης, Μάριος Αλεξανδρής, Νίκος Κουρέλας, Μάριος Ντομί, Αλέξανδρος Μαυρίδης, Κώστας Δρίτας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και Αλέξανδρος Πόπτσης. Βέβαια να τονίσουμε ότι και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει αβεβαιότητα αφού παρά τις δεσμεύσεις που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί άγνωστο παραμένει πότε τελικά θα κλείσει ο φάκελος της παραμονής ή μη του Α.Ο.Κ. στην κατηγορία για να διευθετηθεί και το συγκεκριμένο θέμα, με το παρόν και το μέλλον των παραπάνω ποδοσφαιριστών.

    2 Responses to “Η αβεβαιότητα στην ΠΑΕ Καβάλα συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για καιρό ακόμη σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή στη Football League και από «συμπληγάδες πέτρες» θα πρέπει να περάσει ο Α.Ο.Κ. για να παραμείνει τελικά στην κατηγορία”