Bookmarks

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν από τη Δευτέρα του Πάσχα μετά το ολιγοήμερο ρεπό τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Τζήμα για το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με το Λαύριο. Μία αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (26/4) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και μοναδικός στόχος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα προκειμένου το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

     

    Πρώτα το Λαύριο και μετά ο Κόροιβος Αμαλιάδας

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχουν αποκλειστικά και μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο για την 24η αγωνιστική και από κει και πέρα στην πίσω πλευρά του μυαλού τους έχουν την επόμενη «μάχη» στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο μία εβδομάδα αργότερα. Και αυτό γιατί ο προπονητής Γιάννης Τζήμας προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του προκειμένου η Ένωση να ξεπεράσει με απόλυτη επιτυχία το εμπόδιο του Λαυρίου, να πάρει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα και από κει και πέρα να ταξιδέψει στην Αμαλιάδα προκειμένου να κοιτάξει την ομάδα του Κόροιβου «στα μάτια», παίρνοντας τη νίκη και ταυτόχρονα το εισιτήριο που θα οδηγήσει στην Α1 κατηγορία. Σε αγωνιστικό επίπεδο και εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με το Λαύριο τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα για τον Γιάννη Τζήμα είναι γνωστά και σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε τη δυνατότητα στους περισσότερους παίκτες, να ξεκουραστούν από το βαρύ πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών της Α2 κατηγορίας.

     

    Η ερχόμενη αγωνιστική (24η, Σάββατο 26/04)

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Α2 κατηγορίας θα επιστρέψουν σε μπασκετική δράση το Σάββατο (26/4) με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα να υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας το Λαύριο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

     

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ημέρας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    Αγία Παρασκευή – Ίκαροι Σερρών

    Ερμής Λαγκαδά – Αρκαδικός

    Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό

    Ένωση Καβάλας – Λαύριο

    Παγκράτι – Κόροιβος

    ΟΦΗ – Φιλαθλητικός

    ΑΕΚ – Ηρακλής Θεσ/νίκης

     

    Η Βαθμολογία (Σε 23 αγώνες):

    Α.Ε.Κ. 43

    Κόροιβος Αμαλιάδας 42

    Ένωση Καβάλας 41

    Ψυχικό 38

    Παγκράτι 35

    Ηρακλής 34

    Λαύριο 34

    Αρκαδικός 34

    Φίλιππος Βέροια 34

    Ο.Φ.Η. 32

    Φιλαθλητικός 31

    Ίκαροι Σερρών 30

    Ερμής Λαγκαδά 30

    Αγία Παρασκευή 25

     

    4 Responses to “Επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ολιγοήμερο ρεπό οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης και το μυαλό όλων είναι στο εντός έδρας παιχνίδι (Σάββατο 26/4 17.00) με το Λαύριο”