Bookmarks

    Ημέρα του Ορφέα Ελευθερούπολης δίχως άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί η Κυριακή (13/4) μιας και το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ήταν το μοναδικό εκ των τεσσάρων εκπροσώπων του Νομού Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που κέρδισε για την 25η αγωνιστική ημέρα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα πέρασε σαν «σίφουνας» από τα Μουδανιά με το εντυπωσιακό σκορ (1-3) την ώρα που για άλλη μία φορά το γήπεδο της Χρυσούπολης αποδεικνύονταν «αφιλόξενο» για τον Νέστο αφού η ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη γνώριζε την ήττα από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με σκορ (0-1). «Αφιλόξενο» αποδείχθηκε το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που μετά την ήττα του από τον Πανσερραϊκό (0-3) μπήκε σε περιπέτειες ενώ την ήττα γνώρισε (1-0) και ο Άρης Ακροποτάμου στο Κιλκίς από τον τοπικό Κιλκισιακό.

     

    «Χάρμα οφθαλμών» ήταν ο Ορφέας Ελευθερούπολης (1-3)

    Η μοναδική ομάδα η οποία χαμογέλασε για την 25η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής την προηγούμενη Κυριακή (13/4) ήταν η ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης με το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη να παίρνει τεράστια νίκη στην έδρα των Μουδανιών σε βάρος της ομώνυμης ομάδας με σκορ (1-3). Μία νίκη περίτρανη και ταυτόχρονα ουσίας για την ομάδα του Ορφέα η οποία παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήρε αυτό που ήθελε. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι το «τρίποντο» του Ορφέα μέσα στα Μουδανιά παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις δεδομένου του ότι κάποιες ομάδες οι οποίες βρίσκονται στην ίδια μοίρα με το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη στραβοπάτησαν. Δυστυχώς σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι ο Νέστος Χρυσούπολης δεν τα κατάφερε και με την ήττα την οποία γνώρισε από τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (0-1) τον βάζει για τα καλά σε περιπέτειες. Περιπέτειες και μάλιστα μεταξύ «συμπληγάδων πετρών» αφού ο Νέστος θα πρέπει να προσέξει και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Τα ίδια συναισθήματα επικρατούν στο στρατόπεδο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος μετά την εντός έδρας ήττα στο «Ανθή Καραγιάννη» το οποίο αποδείχθηκε «αφιλόξενο» για την ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη. Η ήττα (0-3) από τον Πανσερραϊκό ήρθε φυσιολογικά και ο προβληματισμός δικαιολογημένα επικρατεί στην ομάδα του Κοκκινοχώματος. Τέλος το «ποτήρι της ήττας» ήπιε και ο Άρης Ακροποτάμου ο οποίος στο γήπεδο του Κιλκισιακού γνώρισε την ήττα από την ομώνυμη ομάδα με σκορ (0-1). Μία ήττα η οποία θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη βαθμολογική θέση του συγκροτήματος του Νίκου Καραμπιμπέρη που είναι η μοναδική ομάδα σε επίπεδο Νομού Καβάλας, η οποία έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

     

    Η 25η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ήταν τα εξής:

     

    ΠΑΟ Κοσμίου – Δόξα Πετρούσας 0-1

    Μουδανιά – Ορφέας Ελευθερούπολης 1-3

    Μακεδονικός – Ηρακλής Αμπελοκήπων 3-0

    Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αγιονερίου 0-1

    Εθνικός Σιδηροκάστρου – Έβρος Σουφλίου 0-1

    Κιλκισιακός – Άρης Ακροποτάμου 1-0

    Βυζάντιο – Πανσερραϊκός 0-3

    Αγροτικός Αστέρας – Διγενής Λακκώματος 3-0

     

    H Βαθμολογία (25η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (38-9) 62

    Πανσερραϊκός (45-16) 58

    Άρης Ακροποτάμου (36-26) 46

    Εθνικός Αγιονερίου (25-24) 42

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (30-22) 39

    Έβρος Σουφλίου (31-25) 36

    Κιλκισιακός (26-19) 36

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (19-20) 34

    Ορφέας Ελευθερούπολης (30-24) 33

    Νέστος Χρυσούπολης (37-34) 33

    Διγενής Λακκώματος (46-45) 32

    Δόξα Πετρούσας (19-24) 29

    Μουδανιά (27-40) 27

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (28-40) 23

    Μακεδονικός (20-38) 21

    ΠΑΟ Κοσμίου (10-63) 3

     

    H Ερχόμενη αγωνιστική

    (26η, 27/4, 17.00)

    Μουδανιά – ΠΑΟ Κοσμίου

    Δόξα Πετρούσας – Μακεδονικός

    Ορφέας Ελευθερούπολης- Νέστος

    Ηρακλής Αμπελοκήπων  – Εθνικός Σιδηροκάστρου

    Εθνικός Αγιονερίου – Κιλκισιακός

    Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Άρης Ακροποτάμου – Αγροτικός Αστέρας

    Πανσερραϊκός – Διγενής Λακκώματος

     

     

    4 Responses to “Για την 25ης αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής την ήττα γνώρισε στο «Ανθή Καραγιάννη» το Βυζάντιο από τον Πανσερραϊκό (0-3), οδυνηρή ήττα για το Νέστο μέσα στο «σπίτι» του (0-1) από τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, στα Μουδανιά ο Ορφέας Ελευθερούπολης πέρασε σαν «σίφουνας» (1-3) και ο Ακροπόταμος έχασε στο Κιλκίς (1-0)”