Bookmarks

     

    Με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Κατσαρέ να αποτελεί τον μοναδικό «πονοκέφαλο» για τον προπονητή Γιάννη Τζήμα συνεχίζεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον Λαγκαδά το ερχόμενο Σάββατο (29/3) για την 21η αγωνιστική ημέρα, στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης να επιζητά μόνο το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να παραμείνει ζωντανή μέχρι το τέλος στο «κυνήγι» της εξασφάλισης της 2ης θέσης που οδηγεί στην Α1 κατηγορία. Ο Νίκος Κατσαρές και για προληπτικούς κυρίως λόγους δεν αγωνίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολουθεί ειδική θεραπεία και το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά κρίνεται πέρα για πέρα απαραίτητη.

     

    Από κει και πέρα κάποια άλλα μικροπροβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης ναι μεν προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά ωστόσο δεν δημιουργούν κλίμα ανησυχίας για τον Γιάννη Τζήμα.

    Οι δηλώσεις του Νίκου Κατσαρέ

    Η έννοια «δίνω και τη ψυχή μου για την ομάδα» φέτος αν μη τι άλλο αντικατοπτρίζεται και μάλιστα πλήρως στο πρόσωπο του καλαθοσφαιριστή Νίκου Κατσαρέ. Τραυματίας εδώ και μήνες, κάθε μέρα επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου καθημερινά, σφίγγοντας τα δόντια και βάζοντας πάνω από την υγεία του την ομάδα! Ο ίδιος, χαμηλών τόνων, με αφοπλιστικό χαμόγελο απαντάει ότι απλά, «κάνει τη δουλειά του», όμως η παρουσία του φαντάζει επική σε κάθε παιχνίδι, αφού οι περισσότερες μπάλες στα παιχνίδια, περνούν από τα δικά του χέρια.

     

    Ο Νίκος Κατσαρές μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας kavalabc.gr και αναφερόμενος στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

     

    –  Πόσο διαφορετικό είναι το παιχνίδι στο Λαγκαδά, τώρα που μετά το διπλό στο Παγκράτι, δεν είναι βαθμολογικά αδιάφορος ο Ερμής;

    – «Κοιτάξτε, ο Ερμής Λαγκαδά θεωρώ πως όπως και να ‘χε δε θα ήταν αδιάφορος. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, που λόγω των τραυματισμών του, έφτασε σε αυτή τη θέση. Όλα τα παιχνίδια τα παλεύει και παίζει πάντα για τη νίκη».

     

    – Που πιστεύεις πως θα κριθεί το ματς στο Λαγκαδά;
    – «Σε ένα πράγμα. Στο ποιος το θέλει πιο πολύ! Προφανώς και οι δύο το θέλουμε για διαφορετικούς λόγους βέβαια, εμείς για την άνοδο και ο Ερμής για την παραμονή, όμως αυτό το «θέλω» θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Εκεί νομίζω θα είναι το σημείο όπου θα γύρει η πλάστιγγα της νίκης».

     

    – Αυτή η… «ρώσικη ρουλέτα» με την Αμαλιάδα θα συνεχιστεί μέχρι τέλους;
    – «Ναι, θεωρώ πως στο μεταξύ μας παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α1, αλλά πιστέψετε με πως εμείς το μυαλό μας το έχουμε μόνο στο Λαγκαδά. Για να πάμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει στην Αμαλιάδα, δεν έχουμε περιθώρια για άλλη ήττα μέχρι τέλους. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή του πρωταθλήματος και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

    Comments are closed.