Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη βραδινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (31/11) στις 6 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League και με τους «Αργοναύτες» να βλέπουν μόνο το «τρίποντο» απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα (Παρασκευή 1/11), ζωντανά θα μεταδοθεί από το OTE TV και για το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες.


    Κρίσιμη αναμέτρηση από πολλές πλευρές

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι μία αναμέτρηση κρισιμότατη πέρα για πέρα και σε πολλά επίπεδα μάλιστα για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος μετά τον καταστροφικό Οκτώβριο και τις 4 ήττες στο πρωτάθλημα θέλει να «μπει με το δεξί» στον μήνα Νοέμβριο προκειμένου με νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών να κάνει βήμα ανάκαμψης και αναστροφής του αρνητικού κλίματος που υπάρχει. Δεν υπάρχει ούτε το ελάχιστο περιθώριο για βαθμολογική απώλεια στο συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο μάλιστα δεν αποκλείεται να αποτελέσει το τελευταίο, με ενδεχόμενες διακοπές συμβολαίων για κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος που έχουν προηγηθεί. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα «χτύπησαν το καμπανάκι» σε κάποιους από αυτούς με τα περιθώρια για ορισμένους να έχουν πλέον στενέψει.

     

    Να σταθεί ο κόσμοςστο πλευρό της ομάδας

    Η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» επιτάσσει, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, οι Καβαλιώτες φίλαθλοι να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου και από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό να στηρίξουν τις προσπάθειες που θα καταβάλλουν οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός στο κάλεσμα της ΠΑΕ Καβάλα, βάζοντας γενική είσοδο 5 ευρώ και οφείλει σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη ώστε ο Α.Ο.Κ. να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

     

    Γνωστά τα προβλήματα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη

    Την ίδια ώρα τα προβλήματα για τον Καστοριανό προπονητή της Καβάλας Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι γνωστά σε αγωνιστικό επίπεδο και για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις απουσίες των Γιώργου Βαλεριάνου, Καρλόπουλου και Γιάννη Ντόση. Οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να αισθάνονται ενοχλήσεις και τέθηκαν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Εκτός αποστολής τέθηκε και ο Γάλλος Κονατέ είτε λόγω κάποιου προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει είτε λόγω του ότι στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

     

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ.:  Τιγγιρίδης, Γιαννίκογλου, Γκαρακλίδης, Κουρέλλας, Πρίττας, Καπνίδης, Άρτσε, Χόρτσας, Πόπτσης, Παπαργυρίου, Ντουτσαρίδης, Γρ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Αλεξίου, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Μαυρίδης, Δρίττας.

     

    Ο Γιώργος Κυριαζίδης σφυρίζει

    τον Α.Ο.Κ. με τα Γιαννιτσά

    Ο διαιτητής Γεώργιος Κυριαζίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και της Αναγέννησης Γιαννιτσών για την 6η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σωτήριος Λιώλιας και Σπυρίδων Βασιλόπουλος με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Χρήστο Γκράνα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και παρατηρητή διαιτησίας τον Αλέξανδρο Τικίζογλου της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Εξάλλου την αναμέτρηση για την ίδια αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Λάρισας «Αλκαζάρ» μεταξύ του Τυρνάβου και του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα διευθύνει ο διαιτητής Φώτης Τερετίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    Η ερχόμενη 6η αγωνιστική

    Κασσιόπη – Αναγέννηση Καρδίτσας

    Εθνικός Γαζώρου – Πιερικός

    Τύρναβος – Απόλλων 1926

    Καβάλα – Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Δόξα Δράμας – Αιγινιακός

    Ζάκυνθος – Βατανιακός

    Νίκη Βόλου – Ηρακλής

     

    Η βαθμολογία

    1. Κέρκυρα 12-2 15

    2. Νίκη Βόλου 9-2 10

    3. Απόλλων Καλαμαριάς 5-5 10

    4. Αναγέν. Καρδίτσας 5-2 9

    5. Τύρναβος 5-4 9

    6. Eθνικός Γαζώρου 6-5 9

    7. ΑΕΠ Ηρακλής 6-5 7

    8. Αιγινιακός 4-2 6

    9. Ζάκυνθος 3-8 6

    10. Πιερικός 2-3 5

    11. Δόξα Δράμας 3-7 4

    12. Βατανιακός 2-10 4

    13. Καβάλα 4-7 3

    14. Αναγέν. Γιαννιτσών 3-7 3

    One Response to “Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Παρασκευή (1/11) στις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Α.Ο.Κ. να βλέπει επιτακτικά μόνο τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League – Δυναμικό παρών θα πρέπει να δώσουν οι φίλαθλοι με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βαλεριάνου, Καρλόπουλου και Ντόση – Γενική είσοδος 5 ευρώ – 18 παίκτες στην αποστολή”