Bookmarks

    Με άδειες τσέπες όπως φαίνεται θα κάνουν Πάσχα οι παίκτες του Α.Ο.Κ. οι οποίοι αύριο Μεγάλη Πέμπτη (2/5) αναμένεται να βρεθούν για τελευταία φορά στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την τελευταία προπόνηση πριν από το 4ήμερο ρεπό που θα τους δώσει ο Γιώργος Μαραντάς για το Άγιο Πάσχα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Καβάλα δεν πρόκειται να δουν «το χρώμα του χρήματος» πριν αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα παρά μόνο θα μοιραστούν όσα χρήματα κατάφεραν να μαζέψουν, η Διοίκηση των Παλαιμάχων του Α.Ο.Κ., το Δ.Σ. του ερασιτέχνη σε συνεργασία με τους «Γαλάζιους Αργοναύτες» και τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

     

    Άλλωστε τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., όσοι ήταν πριν αλλά και μετά αλλά και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας έχουν καιρό να δουν «το χρώμα του χρήματος» με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλοί εξ αυτών, σοβαρά προβλήματα ακόμη και επιβίωσης.


    Θα φύγουν με άδειες τσέπες

    Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες της Καβάλας αλλά και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. θα φύγουν με άδειες τσέπες για τις πατρίδες τους αφού «θαύματα δε γίνονται». Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα η «εκστρατεία» των παλαιμάχων και της Διοίκησης του ερασιτέχνη για συγκέντρωση χρημάτων για τους ποδοσφαιριστές, έτυχε κάποιας ανταπόκρισης των επωνύμων Καβαλιωτών, αλλά όχι ωστόσο εκείνης που θα αποτελούσε «μία ανάσα» για κάθε ποδοσφαιριστή προκειμένου να περάσει τουλάχιστον ανθρώπινα τις Άγιες ημέρες που έρχονται. Το σίγουρο είναι ότι τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και όλοι όσοι πλαισιώνουν τον Α.Ο.Κ. σήμερα περνάν πολύ δύσκολες στιγμές, βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις ελπίζοντας μόνο σε ένα «θαύμα». Η τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» έχει προγραμματιστεί για αύριο Μεγάλη Πέμπτη (3/5) το πρωί, θα ακολουθήσει τετραήμερο ρεπό και η επιστροφή τους στα αποδυτήρια του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έχει προγραμματιστεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (7/5) όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Λάρισα την Κυριακή 12 Μαΐου στις 5 το απόγευμα.

    Comments are closed.