Bookmarks

     

    Διακοπή και μετάθεση της δίκης για τις 18 Σεπτεμβρίου επιδίωξε και πέτυχε σήμερα Πέμπτη (30/5) η υπεράσπιση του πρώην Προέδρου της ΑΕΚ, Μάκη Ψωμιάδη με την αιτιολογία ότι η έκδοσή του από τα Σκόπια δεν έχει τελεσιδικήσει και δεν έχει παρθεί η σχετική απόφαση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Μετά τη διακοπή μίας ώρας περίπου από τη στιγμή που ξεκίνησε η εκδίκαση και διακόπηκε για να εξεταστεί το αίτημα της αναβολής της υπεράσπισης, ο Δικαστής της υπόθεσης του Μάκη Ψωμιάδη αποφάσισε να δώσει μία ακόμα αναβολή, λόγω της μη έγκυρης έκδοσης του κατηγορητηρίου από τα Σκόπια.

    Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης έπαιξε και το γεγονός ότι ο βασικός δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο κατηγορούμενος, δε θα μπορούσε να δώσει το παρών στη δίκη καθώς είναι συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου και έπρεπε να απουσιάσει.

     

    Η 9η αναβολή

    Έτσι για άλλη μία φορά λοιπόν η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη κατάφερε αυτό το οποίο ήθελε κάτι το οποίο φέρνει την ΑΕΚ σε δυσμενέστερη θέση. Έτσι η νέα ημερομηνία της δίκης ορίστηκε για τις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, ωστόσο μέχρι τότε κανένας δε γνωρίζει τι θα έχει συμβεί και αυτό γιατί στις 6 Ιουνίου η ΠΑΕ ΑΕΚ θα οδηγηθεί σε επίσημη εκκαθάριση, πάνω στην οποία μπορεί να πιαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον η Ανώνυμη Εταιρία που τον διώκει.

     

    Μπλέκει για την ΑΕΚ η όλη υπόθεση

    Μετά την απόφαση του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία να σημειώσουμε ότι έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής των συνηγόρων υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη, η όλη υπόθεση μπλέκει και το σίγουρο είναι ότι ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες της ΑΕΚ προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματά της. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά και την 7η Ιουνίου θα έχει μπει οριστικά σε καθεστώς εκκαθάρισης και η Ανώνυμη Εταιρία δε θα υφίσταται.

     

    Ντ. Νικολαΐδης: «Απίστευτος ο Ψωμιάδης, του βγάζω το καπέλο»

    Λίγο μετά την απόφαση το Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής των συνηγόρων υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρέθηκαν έξω από τα Δικαστήρια και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Τα βάζει μόνος του με όλους, αλλά κερδίζει πάντα. Του βγάζω το καπέλο».

    2 Responses to “Διακοπή και μετάθεση της δίκης για τις 18 Σεπτεμβρίου επιδίωξε και πέτυχε σήμερα Πέμπτη (30/5) η υπεράσπιση του πρώην Προέδρου της ΑΕΚ, Μάκη Ψωμιάδη με την αιτιολογία ότι η έκδοσή του από τα Σκόπια δεν έχει τελεσιδικήσει”