Bookmarks

     

    Τη στενοχώρια του για το γεγονός ότι η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δεν κατάφερε να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας εξέφρασε ο Έλληνας προπονητής της Βαγγέλης Αλεξανδρής το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/4) μετά την ήττα της ομάδας του στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ (80-79). Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υπογράμμισε ότι η παραμονή της Καβαλιώτικης ΚΑΕ στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας χάθηκε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, με το Περιστέρι και με τον Κολοσσό Ρόδου και χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε τα εξής:

    -«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη πορεία του. Έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς παίξαμε τις τελευταίες ελπίδες μας. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αυτό που μπορούσαν να παίξουν, το έπαιξαν. Καθοριστικό σημείο για μας ήταν η απώλεια των 11 βολών. Στεναχωριόμαστε που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Η Καβάλα έχει αξιόλογους ανθρώπους, καταπληκτικό κοινό που σέβεται παίκτες και αντιπάλους. Η παραμονή χάθηκε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν παίξαμε καλά. Και αναφέρομαι στα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Κολοσσό. Εύχομαι στον Άρη να κατακτήσει την 6η θέση. Είχαμε ατυχή περιστατικά και σε απόδοση και σε τραυματισμούς. Με το Περιστέρι παίξαμε χωρίς τον Μιλόσεβιτς και τον Μίτροβιτς. Σήμερα δεν είχαμε τον Στεφανίδη γιατί έχει πνευμονία και φυσικά στον αγώνα με τον Κολοσσό όπου στο πρώτο ημίχρονο».

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Δεμερτζή

    Τους παίκτες στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση, στη Θεσσαλονίκη και την ήττα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από τον Άρη, εκπροσώπησε ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής Γιάννης Δεμερτζής ο οποίος στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μεταξύ των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Ηρθαμε να διεκδικήσουμε τις τελευταίες πιθανότητες για τη σωτηρία. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δύο φορές προηγηθήκαμε με διαφορά 10 πόντων, δυστυχώς όμως δεν τη κρατήσαμε. Όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στον πόντο, μένει η πίκρα. Έπαιξαν ρόλο και οι χαμένες βολές. Οι 15 ασίστ είναι δείγμα της ομαδικής προσπάθειας που κάναμε. Πλέον θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια».

    One Response to “Απογοητευμένος και προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Αλεξανδρής”