Bookmarks

     

    Φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα δώσει την Παρασκευή (12/4) στις 4 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αφού είναι γνωστό ότι το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας έχει διακοπεί λόγω της συμμετοχής τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού στα play-off της Euroleague. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ για την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, η οποία το Σάββατο (20/4), στις 4 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» σε έναν κυριολεκτικά μεγάλο τελικό θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου.

     

    Έτσι λοιπόν μέσα από το φιλικό που θα δώσει η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Σε αγωνιστικό επίπεδο ικανοποίηση επικρατεί από πλευράς του Βαγγέλη Αλεξανδρή ο οποίος είδε τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ ευχάριστα είναι και τα μηνύματα τα οποία έρχονται για την περίπτωση του Νεμάνια Μίτροβιτς ο οποίος δείχνει ότι σιγά σιγά ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την περίπτωση των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Θωμά Αράπη να σημειώσουμε, ότι οι συγκεκριμένοι δύο παίκτες πλήρως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπισαν και θα δώσουν κανονικά το παρών τους, στην καθοριστική αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου για την 24η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

     

    Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

    Το διάστημα 20-22 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος όρισε τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής, όχι όμως και τα δύο παιχνίδια που εκκρεμούν από την 23η (Παναθηναϊκός-Ένωση Καβάλας και Ηλυσιακός-Ολυμπιακός), τα οποία θα προγραμματιστούν αφού πρώτα ολοκληρωθεί η φάση των πρωημιτελικών της Ευρωλίγκα, στα οποία παίρνουν μέρος οι «αιώνιοι». Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι το εξής:

     

    Σάββατο (20/4)
    «Ανδρέας Παπανδρέου», 16.00: Περιστέρι-Άρης (ΕΤ1)
    Καλαμίτσας, 16.00: Ένωση Καβάλας-Κολοσσός Ρόδου
    «Δημήτρης Κραχτίδης», 16.00: ΚΑΟ Δράμας-Ρέθυμνο
    Εσπέρου, 16.00: Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός
    Πυλαίας, 19.00: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (ΕΤ1)

     

    Κυριακή (21/4)
    Περιβόλας, 17.00: Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός

     

    Δευτέρα (22/4)
    ΣΕΦ, 18.00: Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός

    One Response to “Φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα δώσει την Παρασκευή (12/4) στις 4 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας”